Ивайла Бакалова: Всеки ден плача в инвалидната количка

https://goreshto.net/novini/ivayla-bakalova-vseki-den-placha-v-invalidnata-kolichka/49463 Goreshto.net
Ивайла Бакалова: Всеки ден плача в инвалидната количка

Ивайла Бакалова призна, че се чувства ужасно и често плаче от болки в крака след "Къртицата"

Хубавицата Ивайла Бакалова все още страда от участието си в "Къртицата". Там тя си счупи крака по време на мисия и в момента се придвижва с инвалидна количка. Положението й е още много тежко, а болките били зверски. Толкова много я боли, че трудно сдържала сълзите си, пише ПИК.

[caption id="attachment_5323" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова плаче в инвалидната си количка след инцидента в Ивайла Бакалова плаче в инвалидната си количка след инцидента в "Къртицата"[/caption]

"Много ми е лошо. Просто не знам какво да правя вече. Обезболяващите почти не ми действат. Може би само за час и после пак се започва ужасът. Вече всеки ден плача, защото това, което чувствам, е ужасно. На никого не го пожелавам. Прилепнала съм до инвалидната количка. Даже и с патерици не ставам, защото при всяко минимално движение на крака ме боли адски." - вайка се клетата Ивайла Бакалова.

Бившата Мис България ще може да ходи отново най-рано през септември, научи Goreshto.net. Тя спечели много солидна сума от "Къртицата" от около 170 хил. лв., включваща хонорара от Иван и Андрей и обезщетението от застраховката в шоуто. Все пак обаче никакви пари не могат да заличат ужаса, който Ивайла Бакалова изпитва в момента.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.