Иво Сиромахов обиди жените от "Люлин": Моделът Илона Георгиева го размаза! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/ivo-siromahov-obidi-zhenite-ot-lyulin-modelat-ilona-georgieva-go-razmaza-vizh-tuk/51052 Goreshto.net
Иво Сиромахов обиди жените от "Люлин": Моделът Илона Георгиева го размаза! (виж тук)

Моделът Илона Георгиева размаза Иво Сиромахов!

В статията си "Некво никво" сценаристът на Слави Трифонов - Иво Сиромахов жестоко се подигра с жените от "Люлин". Без да подозира обаче каква гневна реакция ще предизвика у едно момиче - моделът и теолог Илона Георгиева. Тя буквално го размаза в мрежата и то на два пъти - с този пост, а след това и с видео обръщение. "Нямам нищо против тази статия и да, такива момичета има в Люлин и не само, а във всеки квартал в България и не само в София. В Студентски град например със сигурност са повече от такъв тип. "Мрачни блокове" също има не само тук в Люлин. Коментирам статията, защото нашият квартал сме може би вече 400 000-500 000 души и не е редно всички жени да ни слагат под един общ знаменател. Аз например съм жена завършила и колеж и университет. Живееща в моето си жилище и предана на мъжа си и съм била с ДОСТОЙНСТВО и стойностен човек и преди да се омъжа, за ужас на злите езици. Никога не съм била тип като описания, а съм от Люлин. Моите приятелки също не са. Много жени оттук сме стабилни. Ходят на работа, учат, или се гледат дома и семейството, ако не им се налага да работят. Някой сега ще каже-"ама тя що се впряга?" Впрягам се, защото не е ок някой да те бута в блато където никога не си била и нямаш и място. Жените от Люлин сме съпруги и майки и не заслужаваме такива глупости и обидя по наш адрес! Ако аз не го кажа, няма кой! Айде стига с тоя Люлин, че се прекали! Знам, че ако беше друг квартал нямаше да привлече внимание, но вече е банално. Аз не съм Светица, но никой няма право да обижда жените на Люлин съответно и техните семейства и авторитет!", разгневи се Илона Георгиева на статията "Некво никво" от Иво Сиромахов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.