Иво Сиромахов взриви: Излъжи я! (виж как подпали мрежата)

https://goreshto.net/novini/ivo-siromahov-vzrivi-izlazhi-ya-vizh-kak-podpali-mrezhata/50709 Goreshto.net
Иво Сиромахов взриви: Излъжи я! (виж как подпали мрежата)

Иво Сиромахов даде ценни съвети на мъжете!

Сценаристът на Слави Трифонов - Иво Сиромахов може спокойно да мине за втората Наталия Кобилкина. Той буквално шашна мрежата с множеството си ценни съвети, които даде на мъжката аудитория. Ето ги и тях, може да попиете нещо от това как благородно да пуснете жена си по пързалката:

"ИЗЛЪЖИ Я! (благородни лъжи, които един мъж трябва да произнесе при определени обстоятелства)

1. „Не знам, не са много“ (Когато тя те попита с колко жени си спал) 2. „Супер прическа!“ (Или обувки, или дреха – моментално трябва да се сещаш за това, ама в първия миг, в който я видиш) 3. „Ходих на басейн миналата седмица“ (Докато псуваш наум мързела си, че не отиде за презервативи, преди да чукаш първокурсничката от провинцията, а приятелката ти поставя ребром въпроса за произхода на гъбичките) 4. „Баща ми е супербогат, обаче ме изгони от къщи преди години и не се имаме“ (Добави и нещо като „няма да му клекна, много е неприятен, само използва хората, не му ща милионите, да си ги харчи, изкара ми го през носа, че не го слушах“. Но трябва да си поне добре облечен, иначе лъжата няма да върже) 5. „Това според мен изобщо не е в твоя стил“ (когато нямаш пари да ѝ го купиш) 6. „Ужас, това ергенско парти беше ужасно скучно“ (или поне на нея щеше да ѝ е доста скучно – докато ти и другите там свини повръщате в скута на проститутката и ѝ обяснявате как ще е супер, ако се омъжи за вас всичките едновременно) 7. „Айде сега да не говорим за това, ще го обсъдим после“ (универсално измъкване пред нея, когато губиш спор или темата е неудобна – ако си добър, няма да има „после“) 8. „Не сме ли учили в едно и също училище?“ (Разбира се, че не сте. Но това все пак си остава една от класическите успешни фрази за започване на разговор с непозната) 9. „Никога не съм свършвал толкова силно“ (Задъхано, сякаш ей сега ще получиш инфаркт, плюс „ще ми се пръсне сърцето, не е истина“. Дори да не си свършил. Казва се всеки път след това, запомни)

10. „Тая вечер не дойдох с джипа, за да мога да пия“ (Запознал си се със страхотно парче в „елитен“ клуб, облечен си с единствените си маркови дрехи и се налага да вземете такси, за да я заведеш у вас, а някак си не върви да признаеш, че раздрънканата 15-годишна Астра не е запалила в тоя кучи студ)

11. „Съжалявам, че не съм ти вдигнал, изобщо не съм разбрал, че батерията ми е паднала“ (Когато си изключил телефона, за да гледаш мача или да чукаш частно на спокойствие) 12. „С това си убийствено секси“ (След като тя близо час се чуди какво да облече за вечерта, а ти искаш да си спестиш тая зверска досада) 13. „Извини ме, но не мога повече да се боря със себе си. Може ли да ти се обадя да излезем някой път?“ (Със строг, леко възбуден тон, сякаш се „предаваш“ във вътрешната битка със себе си. Тази фраза се използва когато искаш да чукаш труднодостъпна красавица) 14. „Просто позната, стига!“ (Когато с приятелката ти засечете уж далечна твоя позната, която всъщност чукаш) 15. „Манекенките не ми го вдигат, това са боклуци“ (Не, не става дума, че не можеш да си ги позволиш, просто с тази фраза трябва да успокоиш приятелката си) 16. „Не ме разбирай погрешно, но тя просто не е от твойта класа (за сестра ѝ, приятелките ѝ, колежките ѝ и т.н.) 17. „Ужасно си красива, обожавам те“ (Когато не си сигурен дали е в настроение да ти духа) 18. „Ще идем с Жорката да пийнем по едно“ (И тя, и Жорката, и ти сте наясно, че никога не се минава с едно, но все пак е културно да го кажеш) 19. „Една бира!“ (Когато след като се върнеш от срещата с Жорката, тя те пита какво си пил) 20. „Леко ми е неудобно, но никога не съм чукал в задницата, искам да видя какво е“ (Шепнешком. Очевидно кога.) 21. „Баща ти е супер“ (Дори да е отвратителен, вечно кисел гъз)

22. „Обичам бавно и нежно“ (С продължение от типа „закъде да бързаме“, „моля те го поцелувай малко, ще полудея“ и т.н. – в случаите, когато по някаква причина не ти е станал веднага)

23. „Големите цици ме отблъскват“ (Естествено, че ги обожаваш. Но какво да кажеш в ситуация, когато твоите са по-големи от нейните? Добави и нещо като „еди коя си ми простее с тия бомби, аз съм фин човек“) 24. „Не“ (Универсалният моментален отговор на въпроси като „напълняла ли съм“, „харесваш ли си някоя повече от мен“, „искаш ли да спиш с други жени“ и т.н. Изстрелва се със смръщена физиономия, сякаш е тъпо и недопустимо изобщо някой да си го помисли.) 25. „Това е ебаси отвратителното, не мога да разбера какво толкова му харесват“ (Всеки път, когато тя мине с дистанционното през порно-канала) 26. „Ще се чуем“ (Казва се сутрин с надебелял глас и нежно погалване по лицето ѝ в момента на раздялата – след еднократно чукане, а ти чак в тоя момент осъзнаваш, че тя е толкова грозна в тоя утринен миг, че ти идва да се омъжиш за Шрек)", съветва Иво Сиромахов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.