Иво Сиромахов зашлеви звучна плесница на родните Випове! (попиля ги)

https://goreshto.net/novini/ivo-siromahov-zashlevi-zvuchna-plesnica-na-rodnite-vipove-popilya-gi/50959 Goreshto.net
Иво Сиромахов зашлеви звучна плесница на родните Випове! (попиля ги)

Иво Сиромахов попиля родните Випове, или поне тези, които се мислят за такива!

Сценаристът Иво Сиромахов зашлеви звучна, но и напълно заслужена плесница на родните Випове. Или поне на онези, които претендират да са нещо, без почти никакво покритие. Ето какво им подари Сиромахов:

"ТИ СИ „ЗВЕЗДА“! (Ама в България. Тъжна работа)

1. Налага се да се представяш (Когато се запознаваш с нови хора, ужас. И да им подариш новия си албум/книга и т.н.) 2. Живееш в панелка (Но поддържаш чисто и и имаш няколко награди от БГ радио на секцията в хола) 3. Ходиш „на участия“ (Дори на теб ти е някак неудобно да ги наричаш „концерти“) 4. Драпаш за участие в ТВ-реалити (Както казват старите хора, ден година храни) 5. Гаджето ти е фолкпевица/футболист (И непрекъснато спорите кой е по-известен) 6. Пускаш новини (Звъниш на вестниците с променен глас и съобщаваш, че си се забелязал в най-скъпия магазин в Милано и там милиардер ти е предложил да спи с теб. Но ти си му отказал/а, разбира се) 7. Познаваш лично чуждестранна звезда (Тя, разбира се, не те познава) 8. Носиш рекламни тениски и шапки (Никой не ти плаща за това – подарък са, но пък ти стоят сравнително добре) 9. Правиш турнета в САЩ (Главно в Чикаго, защото има много българи. Молят те да им донесеш лютеница другия път) 10. Канят те по светски събития (И ти ходиш ли, ходиш…) 11. Познаваш повечето си фенове (На доста от тях дължиш пари) 12. Караш скъп автомобил (Но ти го взимат, когато любовта угасне) 13. Оглеждаш се за папараци (Уви, няма) 14. Жадно попиваш жълтите вестници (За да видиш има ли го това за Милано. После се възмущаваш пред познати, че личното ти пространство е застрашено) 15. Разхождаш се в мола (Всеки ден. Возиш се на ескалаторите с невероятен финес) 16. Искаш на Евровизия (Това можеше да е върхът на кариерата ти, но поради някаква измама пак не успя да се класираш) 17. Сам си изхвърляш боклука (Понякога и през прозореца) 18. Отиваш за хляб с вечерен грим (В близкото магазинче. Всеки трябва да си знае мястото, нека да те мислят за надут/а) 19. Познават те като „българския някой друг“ („Българският Роналдо“, „българската Мадона“, „българската Моника Белучи“) 20. Даваш автографи през ден (Най-често на катаджии, дори да не ти искат) 21. Не почиваш (През лятото работиш в Китен, през зимата – в Банско) 22. Снимаш се в американски филм (Най-често си проститутка или мутра, която застрелват малко след началните надписи) 23. Държиш се странно на партита (Ох, дано решат, че съм се надрусал/а) 24. Имаш личен стилист (Това най-често е майка ти или приятелка. Останалите искат пари – и то за нещо, което разбираш по-добре от тях) 25. Името ти продава (Всичко друго, но не и онова, което всъщност правиш)", размаза ги Иво Сиромахов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.