Иво Танев: Настоявам всеки, шофирал пил, да бъде смазван от закона! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/ivo-tanev-nastoyavam-vseki-shofiral-pil-da-bade-smazvan-ot-zakona-vizh-tuk/51246 Goreshto.net
Иво Танев: Настоявам всеки, шофирал пил, да бъде смазван от закона! (виж тук)

Иво Танев е повече от бесен след трагедията с Милен Цветков!

Шоуменът Иво Танев е извън себе си след ужаса с Милен Цветков, който беше убит от надрусано мамино синче навръх Великден. Танев настоява за спешни промени в закона и сурови наказания за всеки, който дръзне да повтори стореното от Кристиан Николов. "Настоявам за незабавни промени в закона!! Настоявам, всеки заловен пил или употребил наркотични вещества и седнал зад волана, да бъде смазван от закона! Настоявам, всеки употребил алкохол или наркотични вещества и причинил тежко ПТП с увреждания, или смърт да е наясно, че ще бъде смазан от закона! Всеки такъв боклук трябва да знае, че животът му ще бъде съсипан по силата на закона! Настоявам за законно отнемане на определени граждански права до живот на такива вредни индивиди!!! Не ме интересуват никакви смекчаващи вината обстоятелства, или това, че, видиш ли, бил млад! Нищо, нека е млад, но със съсипан живот, защото си го е заслужил! Не ме вълнуват никакви възражения, че съм краен! Всеки, който е против въвеждане на крайни и безмилостни мерки за пътен тероризъм означава, че по някакъв начин иска да защити себе си или близък, ако причини зло по тези причини! Сериозно обмислям с подкрепата на много други, мислещи като мен и с подкрепата на експерти по пътна безопасност, да подемем кампания за предлагане и приемане на редица закони, които да смажат и спрат пътните терористи! Не, не трябва да има милост за такива. Никаква милост. Никаква! Подкрепете ни и споделяйте. Не бъдете част от примирената маса! Време е...", изригна Иво Танев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.