Иво Танев: София не трябва да е столица! Нека простотията отиде в Пловдив (виж тук)

https://goreshto.net/novini/ivo-tanev-sofiya-ne-tryabva-da-e-stolica-neka-prostotiyata-otide-v-plovdiv-vizh-tuk/50849 Goreshto.net
Иво Танев: София не трябва да е столица! Нека простотията отиде в Пловдив (виж тук)

Иво Танев явно набра доста покрай кметските избори!

Шоуменът Иво Танев изригна в мрежата така, както рядко го е правил. Свикнали сме да го виждаме като уравновесен, кротък и сговорен човек, но този път явно му е прекипяло повечко. Постът му буквално шашна всички, предаваме го без редакторска намеса: "Мизерници, и население с 10 човека трябва да има право да избира, кой ще го ръководи. А не някой да назначава някой, който може да бъде и нежелан на това място и тогава нищо не върви. Да ви п--- я на демокрацията! Не желая да гласувам за никой и за нищо! И не ме интересува кой и за какво ще използва или разпределя гласа ми, който не съм дал! Но този народ си заслужава гаврата, която си правят с него! Уважаеми, кандидат кметове на София, сигурни ли сте, че знаете какво искат, баш софиянци??! Защото те, най-вече, искат София да не е столица! Време е тази отговорност и цялата простотия на нацията да отидат я Пловдив, я във Велико Търново или в Стара Загора. Те отдавна мечтаят да са истински столичани, а не столичани в повече", изригна очевидно бесен Иво Танев. А след това продължи като допълни и причината за отвращението си от днешните медии: "На нито една национална медия не и стиска да покани на дебат с кандидатите човек, който без да му пука за нечии интереси, ще зададе най-важните въпроси от упор и ще каже истината очи в очи!!! Няма как да стане, защото всички обслужват интереси и няма да им излязат сметките", не спира да се ядосва в мрежата иначе усмихнатият и ведър шоумен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.