Иво Танев в ступор: Бай Ганьо е жив, видях го! (вижте кого оплю)

https://goreshto.net/novini/ivo-tanev-v-stupor-bay-ganyo-e-zhiv-vidyah-go-vizhte-kogo-oplyu/51089 Goreshto.net
Иво Танев в ступор: Бай Ганьо е жив, видях го! (вижте кого оплю)

Иво Танев не вярва на очите си, изпадна в потрес от тази случка!

Шоуменът Иво Танев разтърси мрежата, уверявайки, че Бай Ганьо е жив. И го е видял със собствените си очи. Ако щете вярвайте, но след тази история ще се убедите:

"Дочуто наскоро в сауната на един СПА център... Персонажът е на около 40 години с масивен ланец на врата. С тъповат, сърдит и дори зъл поглед. Слабо образован, но за сметка на това, с брутално самочувствие. Гордо „бременен” в 26-7 гестационна седмица...

Привлече ми вниманието с небрежно кривата си походка, с която искаше да подчертае, че по някаква случайност, все още, този хотел и СПА център не са негови. Беше в компанията на доста по-култивиран тип, който няколко минути по-късно го доказа с наличието на повече обща култура в областта на почивното дело. Също така беше добър слушател и за щастие ценен коректив. Та влизат по едно време в сауната и след няколко минути аклиматизация, към 85-те градуса по целзий, първият започна да споделя някои откровения в тази напечена обстановка. -Ффф, оххххх, леле, батенце, размазАх се. Баси кефа. Само ме е яд, че ше ми излеза целата водка дето я изпихме снощи! А? Лелееее! Ама 2 бутилки как ги напълнИхме с въздух за отрицателно време, а! Тоя не верваше кво станА. Прост, ама с пари. СкивА ли с ква водка ни черпИ! 200 кинта бутилката!! Евала му праим. Как се набутА…. Следва минута напечено мълчание, а после… -Уфффф, баси жегата, ама е голем кеф. Е, това е живота. Тия, фиЛАНци, как са го измислИли само. Евала им праим. Намаааш се, пълниш, пълниш яко, колко моеш да носиш и после у таа печка да се потиш като пръч. Баси гяволите. Тука сичко ти излиза. Още малко ше се пържим и дирекно у басеийна! Лилииииии, направо ше си еее мамата, като се метнем. Баси кефа! Тогава по-начетения, явно правилно оценил намеренията спътника си, се намесва навреме, което предотврати моето включване. - Трябва първо един душ да вземеш, че така с потта в басейна не правилно. – Ти, па! То, това му е кефа! – Кеф, кеф, ама си представи, ако всички с тази пот влизат в басейна. Следва мълчание и мисловна дейност. – Е, тия това не са го измислИли. Последва още минута сумтене и мълчаливо напускане на сауната. Проследих го с поглед. С неохота последва съвета и отиде под душовете. Аз се поуспокоих. Бай Ганьо е жив. Не беше във Виенеска баня, но се видяхме в СПА центъра", разказа потресеният Иво Танев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.