Избраха новата Мис Плеймейт /ФОТО/

https://goreshto.net/novini/izbraha-novata-mis-pleymeyt-foto/49171 Goreshto.net
Избраха новата Мис Плеймейт /ФОТО/

Елена Кучкова е на върха в престижния "Мис Плеймейт"

Титлата на "Мис Плеймейт 2014" бе избрана преди минути. Тя отиде у 24-годишната Елена Кучкова, научи Goreshto.net. Хубавицата е представителка на Babylon show. Ели се сдоби с чисто нов автомобил, както и с козметични процедури на стойност 10 хиляди лева.

Николета Лозанова, която беше сред журито, сподели преди минути, че Елена Кучкова е спечелила короната главно заради своята непринуденост. Според Ники, това е помогнало и на самата нея преди 8 години, когато и тя стана първа в този конкурс.

Елена Кучкова няма богати спонсори и хора зад нея. Тя обаче се надява, че "Мис Плеймейт" ще й помогне да тръгне нагоре и да създаде собствена бизнес кариера. Костюмите на всички момичета на конкурса бяха на Биляна Йотовска.

Предлагаме ви снимка на Елена Кучкова с новия й автомобил. Честито на победителката!

[caption id="attachment_2950" align="aligncenter" width="300"]Miss-Playmayt Елена Кучкова вече е Мис Плаймейт 2014[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.