Излекувайте гнойната ангина за часове: По 1 лъжица на всеки 30 мин.! До 4 часа преглъщаме с лекота! (най-добрият възможен лек)

https://goreshto.net/novini/izlekuvayte-gnoynata-angina-za-chasove-po-1-lazhica-na-vseki-30-min-do-4-chasa-preglashtame-s-lekota-nay-dobriyat-vazmozhen-lek/50110 Goreshto.net
Излекувайте гнойната ангина за часове: По 1 лъжица на всеки 30 мин.! До 4 часа преглъщаме с лекота! (най-добрият възможен лек)

Гнойна ангина или възпалено гърло - всеки знае какъв ужас е това!

С идването на зимата и студа, все по-често ни заплашват вируси и предпоставки за болести. Особено подходящо е времето за развитието на мъчителната гнойна ангина. Всеки знае какъв ужас е дори само едно възпалено гърло. Да не говорим за гнойна ангина, при която не можеш дори да преглъщаш. Болката е режеща като нито се яде, нито се пие, нито дори се спи нормално. Адско е, да. Но не бързайте да се отчайвате и да хуквате за обичайните антибиотици при джипито. Както знаем, те двойно повече ни вредят, отколкото да помагат. А и често пъти струват маса пари.

Най-добрият възможен лек е пред вас. И ако щете вярвайте, но лекува гнойна ангина не за дни, а за часове. Само 4-5 часа по-късно вече преглъщаме с лекота и можем да дишаме спокойно.

А и е страшно евтино, защото са ни необходими само половин чаша (чаена) от зърна на кимион. Трябва да си ги смелим и го правете вие у дома. Това е препоръчително и дори задължително, защото купените смлени от магазина вече са загубили огромна част от своите полезни свойства. И така, заливаме смлените зърна кимион с чаена чаша вода и ги варим на котлона за 15 минутки. Получава се накрая една гъста каша и точно така трябва да стане - прилича на утайка от кафе. Тъкмо такава трябва да ви стане сместа. След това не я употребяваме веднага, а я разреждаме с половин чаша вода този път и отново я слагаме да заври. Накрая прибавяме в сместа една малка чаена лъжичка коняк. Разбъркваме и от този наистина уникален лек за почваме да взимаме по една лъжица на всеки 30 минути. Още след два часа болките в гърлото вече ще са почти изчезнали. А мнозина, които я ползват ежегодно признават, че до максимум 5 часа са се излекували от досадата. Правете рецептата и ако имате склонност към хронични болежки в гърлото, страшно помага. Другото, което помага много при лечение на гнойна ангина, е гаргарата с клеева тинктура. В 100 милилитра вода се капват 50 капки от клеевата тинктура и се прави гаргара. Дръжте я толкова, колкото може да издържите. Тя не само бързо лекува ангината, но прекратява и упоритата кашлица, ако имате такава. Успех на всички при лечението и бъдете здрави!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.