Измама: Мария неслучайно е отказала мисията, ето защо извади 3 бона на ръка!

https://goreshto.net/novini/izmama-mariya-nesluchayno-e-otkazala-misiyata-eto-zashto-izvadi-3-bona-na-raka/50011 Goreshto.net
Измама: Мария неслучайно е отказала мисията, ето защо извади 3 бона на ръка!

Мария е замислила всичко предваритeлно и Биг Брадър е в играта!

Фолк дивата Мария се оказа в центъра на събитията по време на снощния лайф на "ВИП Брадър". Певицата отказа мисия, но заплати за това с 3 хил. лв. Тъй като мисията беше с благотворителна цел, а Мара Отварачката не желаеше да участва, тя извади от личните си пари, с което на практика се откупи. Нещо, което предизвика различни дебати в студиото. Нещо много неприятно обаче направи впечатление по време на снощното дарение. Мария извади от чантичката си точно 3 бона, докато се намираше в Изповедалнята. Това навява на мисълта, че всичко е било замислено предварително, а целта е ПР на певицата. Правейки се на благородна, тя печели много позитиви за шоуто и извън него. "Как пък точно 3 хиляди извади от чантата, при това бяха подредени? Всичко е нагласено в това предаване." - пише форумник. Наистина буди недоумение как така решението на Мария беше взето спонтанно, на момента, а в чантичката и по случайност имаше точно толкова пари. Всичко това говори, че може би тя и Големия Брат са спретнали страшен цирк за пред хората. Уви, дори и благородна, Мара не се хареса много повече на зрителите. В социалната мрежа продължават да текат много обидни коментари за нея. Като цяло хората не й вярват, че е извадила тези пари от благородство, а по-скоро не е искала да се излага. Тя си го и каза, но умело се направи на мислеща за децата жена. "Ако беше толкова добра, щеше хем да извади 3-те бона, хем да участва в мисията и да спечели още 1000 лв. А тя си остана само с нейните 3 хил. лв." - пише потребител на Фейсбук. Мария постоянно опитва да си прави ПР, но този път сякаш прекали. Заради нея и Сашка Васева, която няма нейните финансови възможности, се наложи да извади 3 бона в знак на солидарност към колежката си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.