Измама: Не зрителите изхвърлили Мариан Кюрпанов от "Денсинг старс"?

https://goreshto.net/novini/izmama-ne-zritelite-izhvarlili-marian-kyurpanov-ot-densing-stars/49297 Goreshto.net
Измама: Не зрителите изхвърлили Мариан Кюрпанов от "Денсинг старс"?

Мариан Кюрпанов имал предварителна уговорка с продуцентите на танцувалното шоу

Снощи Мариан Кюрпанов бе изхвърлен от "Денсинг старс" уж заради зрителския вот. Моделът загуби от Албена Михова, но всъщност може би нещата не са точно такива, научи Goreshto.net.

В медийните среди се говори, че Мариан Кюрпанов сам е решил да напусне шоуто и това е било определено още преди старта на "Денсинг старс". По непотвърдена информация, фотомоделът бил сключил договор с продуцентите на предаването за участие само в рамките на три седмици. Така той трябвало да замести отсъстващата Албена Денкова, която е с привилегии и ще се включи по-късно.

[caption id="attachment_4015" align="alignright" width="300"]Мариан Кюрпанов си замина от Мариан Кюрпанов си замина от "Денсинг старс", но май не по воля на зрителите[/caption]

Идването на световната шампионка по фигурно пързаляне обаче съвпада с изгонването на Мариан Кюрпанов. Слуховете твърдят, че Мариан даже е нямал намерение да участва, тъй като не е сред най-забележителните му таланти танцуването. Той обаче бил убеден да се включи до идването на Денкова.

Думите на Мариан Кюрпанов след края му в "Денсинг старс" може би донякъде подклаждат съмнението. Той благодари искрено на зрителите, въпреки че уж те го изгониха. Може би моделът много добре знае, че напускането му няма нищо общо с публиката? Засега все още е загадка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.