Изплю камъчето! Атанасов разясни за меморандума на ПП-ДБ: Това е политическа оферта! (ВИДЕО)

Хората не искат избори, но ако не можем да се разберем това е единственият изход

https://goreshto.net/novini/izplyu-kamacheto-atanasov-razyasni-za-memoranduma-na-pp-db-tova-e-politicheska-oferta-video-2/127993 Goreshto.net
Изплю камъчето! Атанасов разясни за меморандума на ПП-ДБ: Това е политическа оферта! (ВИДЕО)

Хората не искат избори, но ако не можем да се разберем това е единственият изход

„Меморандумът е  покана за преговори към нашите коалиционни партньори. В този меморандум всички си насочват вниманието към кадровите въпроси, но това не е основното. Основното е преди ротацията да седнем на масата на преговорите, без никакви червени линии, и да си изясним политиките оттук нататък, които ще упражняваме заедно през тези 9 месеца“. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.

 

На въпрос на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева това не прилича ли повече на опит за сделка вместо на преговори за полезни за хората политики, Атанасов се изтърва, че това не е сделка, но е политическа оферта, което не изглежда по-малко обезпокоително.

 

„Няма сделка, би имало такава, ако има окончателен документ. Това е политическа оферта. Трябва в спокойна среда да седнем двете страни и да започнем преговори как ще се упражнява властта след ротацията Всичко може да се договори, няма червени линии. Има няколко варианта“, заяви още депутатът, но не покаже да каже подробности за идеята как двамата - Денков и Габриел може да имат външни изяви.

 

„Това е нашето предложение, което беше изпратено от ПП-ДБ в 14: 21 минути на Габриел предварително, за да са информираме какво предлагаме. Тя не е ли ГЕРБ?“, отговори той на въпроса защо политическата партия не е получила меморандума им.

 

В заключение Атанас Атанасов коментира, че хората не искат избори, но ако с ГЕРБ не се разберат това ще е единственият изход.

 

Какво още разкри Атанас Атанасов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, само за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.