Изригна: Ето защо Деси Цонева паряса лелинчо Джамов! (размаза го в профила си преди часове, а уж щяха да се женят)

https://goreshto.net/novini/izrigna-eto-zashto-desi-coneva-paryasa-lelincho-dzhamov-razmaza-go-v-profila-si-predi-chasove-a-uzh-shtyaha-da-se-zhenyat/49769 Goreshto.net
Изригна: Ето защо Деси Цонева паряса лелинчо Джамов! (размаза го в профила си преди часове, а уж щяха да се женят)

Деси Цонева изтри от живота си Георги Джамов и то завинаги!

Фурията Деси Цонева няма спирка. Реши ли нещо, нищо не е в състояние да я спре. Очевидно при нея това важи и в личен план, тъй като вчера тя официално обяви края на връзката си с Георги Джамов. Припомняме, че двамата се влюбиха след края на Вип Брадър, където щерката на Митко Цонев участваше. Връзката им се разви бързо, те се сгодиха и дори обявиха сватбата си. Която щеше да се състои най-късно тази есен. Е да, ама не! Идилията беше дотук, а тази, която реши да сложи чертата, е Деси Цонева. "Край на обвързания ми период! Свободата, Санчо, е на върха на копието!", обяви тържествено Цонева вчера. Светкавичният обрат в личния й живот моментално събуди интереса на виртуалните й и реални приятели, които към момента я заливат с въпроси. А Деси хич и не се свени да им отговаря. Тя призна, че раздялата е окончателна и няма да има иди ми, дойди ми. "Днес си слагам високите ботуши и работата вече е опасна. Да се пазят мъжете, че днес вали, ама в събота го дават слънце", смее се Цонева и очевидно намеква, че отново тръгва на лов за гаджета. Колкото до лелинчо - наричат Джамов така, защото имал връзка преди време не с друг, а с лелята на Деси, той вече е прочетена книга. А причината Цонева да му размаха червения картон под носа е очевидната разлика в годините им. И това, че той започнал да не издържа на темпото й. "Деси иска постоянно да куфее и да се забавлява, а Георги й угаждаше до време, но после му омръзна. Той предпочита да са си само двамата заедно, да си направят романтична вечеря или да гледат филми. А Деси е луда глава, не я свърта на едно място", обясниха близки до нея източници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.