Изроди! Това наистина не е народ, а мърша!

https://goreshto.net/novini/izrodi-tova-naistina-ne-e-narod-a-marsha/49422 Goreshto.net
Изроди! Това наистина не е народ, а мърша!

Българският народ доказа, че е изгубил всякаква ценностна система...

Толкова години изминаха, но думите на Петко Славейков продължават да звучат все така актуално и до ден днешен. Той се оказа напълно прав в оприличаването на българския народ на мърша. Днес малцина замръзнаха и отдадоха почит на Христо Ботев и останалите загинали за свободна България. По традиция из цялата страна зазвучават сирени за почит и всички българи трябва да останат на своето място и да почетат нашите герои. Уви, не се случи на много места из страната, видя Goreshto.net.

[caption id="attachment_5029" align="alignright" width="300"]За протести всеки е готов, но когато трябва да докаже своята любов към България, мнозина от нашия народ се скриват... За протести всеки е готов, но когато трябва да се докаже любовта към България, мнозина от нашия народ се скриват...[/caption]

Варна, Бургас, София, Русе би трябвало да дават пример като най-големите градове у нас. Хората там обаче за пореден път доказаха, че са изгубили всякакви ценности. Майки с деца, младежи, възрастни хора, всички си продължиха своя маршрут. Автомобилите също не отбиха, сякаш за един кратък миг щяха да стигнат по-бързо до своята дестинация.

Мнозина от българския народ може би ще се оправдаят, че не могат да си позволят ценности, когато тънат в мизерия, но истината е, че няма причина да не бъдеш достоен човек, освен ако сам не пожелаеш да не си такъв. Денят на Христо Ботев се почита официално от над 100 години и сякаш преди всички замръзваха точно в 12:00 часа. През последните години обаче се забелязва друга тенденция, която подсказва, че българинът се е превърнал в изрод, робуващ само на своето ежедневие. Жалко...

Поклон пред великия Христо Ботев и всички паднали за нашата свобода, те са вечни!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.