Извън камерите: Виж сладката Крисия в ежедневието! (МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/izvan-kamerite-vizh-sladkata-krisiya-v-ezhednevieto-mnogo-snimki/49636 Goreshto.net
Извън камерите: Виж сладката Крисия в ежедневието! (МНОГО СНИМКИ)

Невероятната сладурана Крисия Тодорова разтопи сърцата с очарователни снимки!

Малката сладурана Крисия Тодорова успя за отрицателно време да плени сърцата на хиляди българи и най-вече на Слави Трифонов и Ку-ку бенд, които я направиха уважаван и равноправен колега в "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_6584" align="alignright" width="300"]Крисия Крисия - разкошно и слънчево дете[/caption]

Малкото момиченце заслужава напълно всички комплименти и адмирации, които получава ежедневно, както и факта, че ще представи страната ни на детския конкурс Евровизия тази есен в Малта.

Докато е във ваканция и в почивка от работата обаче, сладката Крисия не е с нищо по-различна от останалите деца, с които обожава да се забавлява. Снимките, които виждате, са направени извън вечното присъствие на камери около Крисия Тодорова, а на тях сладураната си е просто едно очарователно и усмихнато дете.

[caption id="attachment_6585" align="aligncenter" width="300"]Крисия набива торта на ЧРД на Симона Крисия набива торта на ЧРД на Симона[/caption] [caption id="attachment_6586" align="aligncenter" width="225"]Криси и любимата й кака Тифани Криси и любимата й кака Тифани[/caption] [caption id="attachment_6587" align="aligncenter" width="300"]Заедно с учителката и съученици Заедно с учителката и съученици[/caption]

А най-прекрасното при Крисия е, че макар и мъничка, подаръците, обожанието и славата изобщо не са й завъртели главичката. "Криси е толкова естествена и непринудена, колкото е била винаги. Тя се държи страшно добре с останалите деца, било то познати или не, затова и толкова много те я обичат. А и е адски забавна. Около нея винаги става страшен смях", разказват познати на сладката Крисия и семейството й.

[caption id="attachment_6588" align="aligncenter" width="200"]Страшен сладур е това дете Страшен сладур е това дете[/caption] [caption id="attachment_6589" align="aligncenter" width="300"]Всички обичат Крисия Всички обичат Крисия[/caption] [caption id="attachment_6590" align="aligncenter" width="300"]Голям смях пада Голям смях пада[/caption] [caption id="attachment_6591" align="aligncenter" width="300"]Съсредоточена или леко нацупена?! Съсредоточена или леко нацупена?![/caption]

Вижте сами някои от снимките й от ежедневието и лично ще се уверите в думите, които прочетохте по-горе.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.