Извънредно: Ето кой е касапинът от Нови Искър?! (последните разкрития са шокиращи)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-eto-koy-e-kasapinat-ot-novi-iskar-poslednite-razkritiya-sa-shokirashti/50223 Goreshto.net
Извънредно: Ето кой е касапинът от Нови Искър?! (последните разкрития са шокиращи)

Последните разкрития за убийството в Нови Искър са потресаващи!

Шесторното зверско престъпление в Нови Искър тресе цяла България вече няколко дни. Петима души бяха жестоко ликвидирани в Къщата на ужасите, а тялото на Кети Кюхова беше открито в кладенец в отдалечена местност. Припомняме, че с няколко куршума и по дивашки начин бяха разстреляни Неделчо Юнаков, неговият наследник Георги на 19 години, както и доведената му щерка Нанси на 16 години. Боби, приятелят на Нанси е бил заедно с тях във фаталния момент и също е ликвидиран. Както и бабата, и кучето на семейството. Версиите по случая са много като в последните се предполагаше за организирана група. Още повече, че Кети е пътувала на няколко пъти до Косово - където версии спрягат тъмен семеен бизнес. Днес обаче вариантът за поръчково убийство е на път да отпадне, след като отново и отново се проверява хода на събитието и се прави възстановка на престъплението в зловещата къща. Най-новите разкрития по случая са ужасяващи. А именно, че касапинът от Нови Искър е местен. И отлично познавал, както навиците на семейството, така и районът наоколо. "Това със сигурност е местен човек, който много добре е организирал всичко, преди да го извърши. Той е отвел Кети на друго място нарочно. Първо, за да я изнудва за пари. И второ - за да може да прикрие следите си и да избяга, докато полицията я търси. Той прекрасно е знаел, че така ще наклони разследването в друга посока и ще си даде достатъчно време да офейка", заяви в ефир журналистът Димитър Илиев. Престъплението е безпрецедентно за България, историята не помни друг подобен случай. В това пък е категоричен вътрешният министър Румен Петков, пише агенция Блиц. По думите му не е лесно да се установи дали престъплението е извършено от един или от няколко души. Защото съдебната ни медицина няма друг такъв аналог и то най-малко за последните 50 години, че и повече. Версията, че касапинът е местен, изправи на нокти жителите от Нови Искър и околността. Които, както и всички останали българи, настояват случаят да бъде решен възможно най-бързо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.