Извънредно: Финалът на "Гласът на България" в неделя се проваля! (екипът скочи след огромния скандал - виж тук)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-finalat-na-glasat-na-balgariya-v-nedelya-se-provalya-ekipat-skochi-sled-ogromniya-skandal-vizh-tuk/49828 Goreshto.net
Извънредно: Финалът на "Гласът на България" в неделя се проваля! (екипът скочи след огромния скандал - виж тук)

"Гласът на България" тази година се превърна в чудовищен скандал!

Чудовищен скандал съпроводи шоуто "Гласът на България" тази година. А големият финал на формата в неделя е пред тотален провал. Това разкриха извънредно източници от кухнята на медията. Причината за краха и хаоса в екипа на шоуто, е изненадващ и масов бойкот от страна на зрителите. На практика стотици хора заявиха, че ще саботират финала и не само няма да се включат в гласуването с смс-и, но и ще превключат телевизорите си на друг канал. Публиката е повече от бясна заради постоянните победи на филипинката Сара Сюзет в "Гласът на България". 37-годишната Сара действително има огромен талант и пее като звяр. Което беше признато дори от световните продуценти на музикални формати. Прави или не, зрителите обаче не искат чужденка да грабне първото място. И са повече от бесни затова, че именно Сара Сюзет е изместила Симона Загорова от финала. Щерката на Глория отпадна миналата неделя, когато според вота, в шоуто продължи филипинката. "Браво на България! Държава, в която чуждото винаги е преди нашето. Благодаря ви, че го доказахте отново. Велики сме чуждопоклонници", написа в профила си приятелят на Симона Загорова - Симеон Данев. Социалната мрежа вече дни наред се пълни със закани към предаването и горката филипинка, която на практика няма никаква вина, че може и пее. Целият този скандал и заплахата от бойкот на "Гласът на България" накара екипът на предаването да надигне глас за първи път. И да защити момичето от злостните нападки. "Не виждаме и не разбираме къде и какъв е проблемът. Сара Сюзет е избрала да живее в нашата държава. Да се омъжи за българин и да роди и отгледа децата си тук. Нямахме проблем, когато българин стигна до финала на "Гласът на Франция", а сега ревем. Псевдопатриотщината ни вече започна да кърви", категорични са от екипа на формата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.