Извънредно: Инцидент с малкия син на Плевнелиев! (президентът хукна на мига - още подробности)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-incident-s-malkiya-sin-na-plevneliev-prezidentat-hukna-na-miga-oshte-podrobnosti/50211 Goreshto.net
Извънредно: Инцидент с малкия син на Плевнелиев! (президентът хукна на мига - още подробности)

Росен Плевнелиев извън себе си след случилото се с Павел!

Нелеп инцидент сполетя най-малкия син на Росен Плевнелиев - Павел. Момченцето ужасило целия учителски колектив в школото като си наранило главата. И се наложило учителите да звънят по спешност на родителите му, за да дойдат да го вземат. Какво точно се е случило с хлапето, не е ясно. Но самият Павел разказа за злополуката в интернет типично по детски. Сладурът написа няколко изречения, в които разказва на другарчетата си за преживяното, съобщи агенция ПИК. "Ударих си главата, докато бях в училище (заедно с друго момче) и трябваше мама и тате да ме приберат. Мама много се притесняваше и не ми разреши доста неща (да скачам и да си играя на i-pad). Стана ми много скучно. После се сетих да си играя на домино, но у нас нямаше. И ето какво ми хрумна после...“, написа малкият чаровник Павел Плевнелиев. Думичките му бяха придружени от клипче, в което детето се гордее, че е измислило своя алтернативна игра за забавление. Очевидно и за огромно щастие, инцидентът не е бил сериозен. Росен Плевнелиев обаче моментално се е притекъл на помощ и не е бил на себе си, докато не види сина си. Разбираемо, така би постъпил всеки нормален и добър баща. Бившият ни президент носи и допълнителна болка и стрес в душата си. Цяла България плака с него, когато през 2015-та година той и жена му Юлияна Плевнелиева изгубиха прекрасния си син Филип. След трагедията Плевнелиев постоянно бил на нокти и буквално треперел над двамата си сина. Той и бившата му жена обаче наистина са в прекрасни отношения и заедно изпълняват грижите за своите деца. А новата му любима Деси Банова не прави никакви проблеми от това. Самата Деси Банова има една щерка от предишния си брак и отлично разбира отговорностите и обичта на Росен Плевнелиев към наследниците му. Всъщност тя и самата призна, че именно доброто му сърце и топлина са я накарали да се влюби много по-силно в него.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.