Извънредно: Мегз напуска Къщата на Вип Брадър! (дизайнерката в истерия в Изповедалнята - виж тук)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-megz-napuska-kashtata-na-vip-bradar-dizaynerkata-v-isteriya-v-izpovedalnyata-vizh-tuk/50001 Goreshto.net
Извънредно: Мегз напуска Къщата на Вип Брадър! (дизайнерката в истерия в Изповедалнята - виж тук)

Миглена Каканашева - Мегз заяви, че си тръгва от формата през сълзи!

Един от най-известните съквартиранти Миглена Каканашева - Мегз спретна страшен скандал във Вип Брадър 2017 преди минути. Дизайнерката заяви, че иска доброволно да напусне формата и изпадна в истерия в Изповедалнята. Мегз успя да сащиса самия Биг Брадър като нахлу разплакана в "тайната" стаичка и настоя за багажа си. Причината за решението й е абсурдна - поне на пръв поглед. Както знаем, миньончето влезе в Нови хан с руса коса, подстригана на късо каре. Е, оказа се, че тя не е сменила прическата си. А просто е сложила перука. За което самата лично осведоми зрителите преди малко.

Миглена Каканашева обаче имала твърдата уговорка с продуцентите на Вип Брадър перуката да й бъде свалена най-късно на втория ден. При това от нейните фризьори.

Това, очевидно, не е станало. И в момента Мегз не е на себе си. Плаче и се тръшка пред цяла България. "Биг Брадър, искам да изляза. Искам да напусна формата още в тази минута, защото от вчера изпитвам зверски болки и не мога да стоя и минута повече с това нещо на главата си. Знаете ли, че целият ми скалп е в рани?! И колкото повече се чеша, толкова повече ме боли", плачеше неистово Мегз в Изповедалнята. Биг Брадър се опита да я успокои и да й обясни, че той винаги спазва обещанията си. И следователно още утре ще й доведе стилист, който да свали перуката. "Но, Мегз, не можеш ли ти самата да я махнеш от главата си още сега?! Опитай! Биг Брадър ти дава това позволение и дори те моли да го направиш", посъветва я гласът на формата. "Не мога, Биг Брадър. Тази перука не е поставена просто така, тя е залепена с лепило, което няма как самата аз да отстраня. Боли ме, чувствам, че цялата ми глава гори и не мога. Просто не мога. Исках от вас само да сте коректни. А вие ми обещахте нещо и не го спазихте", не спираше да каканиже Мегз. В крайна сметка в момента тя отказа да излезе от Изповедалнята и заяви на Големия брат, че ще прекара нощта в нея. Там щяла да изчака утрото, което да дойде, заедно с прословутите й фризьори.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.