Извънредно!!! Рачков призна с писмо: С Мария Игнатова вече не сме заедно! (виж цялото му изявление тук)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-rachkov-prizna-s-pismo-s-mariya-ignatova-veche-ne-sme-zaedno-vizh-cyaloto-mu-izyavlenie-tuk/49932 Goreshto.net
Извънредно!!! Рачков призна с писмо: С Мария Игнатова вече не сме заедно! (виж цялото му изявление тук)

Димитър Рачков изненада всички като изпрати открито писмо до медиите!

Открито писмо до медиите изпрати съвсем неочаквано Димитър Рачков. В него водещият на "Господари на ефира" и "Като две капки вода" призна официално, за пръв и последен път, че не е с Мария Игнатова. Очевидно е, че на актьора са му дошли в повече постоянните въпроси на медиите, измислиците в жълтите издания и хорските клюки. Затова той взе решението да излезе и сам да поясни на всички, аджеба - заедно ли са, или не са с Мария Игнатова. Е, не са! Този път всички статии за раздялата им се оказаха верни и двамата не са двойка от месеци. Димитър Рачков беше кратък, ясен и точен. Ето какво написа той до всички: "Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. "журналисти" и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!", гласи официалното писмо на чаровния Димитър Рачков. Чест му прави, че излезе и призна цялата истина. Макар причината за края на любовта им да остава загадка. Или пък не... Припомняме, че самата Мария Игнатова преди време беше признала, че двамата с Рачков вече не се чувстват гаджета, а просто приятели. "Живеем заедно повече като брат и сестра. Отношенията ни са дълги, постоянно сме заедно и затова се промениха. Мога да кажа, че сме много повече приятели, отколкото двойка, съпрузи или тем подобни", беше обяснила Игнатова. Каквото и да се е случило, както Рачков, така и Мария са прекрасни заедно и по отделно. Затова щом са решили да продължат по пътя си самостоятелно, ние им пожелаваме успех. Късмет и нова истинска любов!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.