Извънредно: Росен Ангелов не се е гръмнал сам! Убит е на 2 януари и захвърлен?! (разкритията са чудовищни)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-rosen-angelov-ne-se-e-gramnal-sam-ubit-e-na-2-yanuari-i-zahvarlen-razkritiyata-sa-chudovishtni/50233 Goreshto.net
Извънредно: Росен Ангелов не се е гръмнал сам! Убит е на 2 януари и захвърлен?! (разкритията са чудовищни)

Росен Ангелов не се е самоубил, а е бил убит хладнокръвно?!

Само преди по-малко от два часа гръмна новината за самоубийството на Росен Ангелов. Така нареченият "Горски човек", когото дни наред властите издирваха за убийството в Нови Искър. Шестима души бяха застреляни като кучета в дома си, а предполагаемият извършител беше именно Росен Ангелов. Днес тялото му е било открито в гората около село Луково. В една от съседните вили на тази, в която преди време се е укривал. Каза се още, че в ръката му е намерен пистолет Барета, но все още не е ясна точната дата на деянието му. Вестта може би задоволи едни, но хвърли в потрес други. Мнозина са тези, които изобщо не вярват в казаното от властите. Не вярват, че Росен е истинският касапин от Нови Искър. А още по-малко вярват, че сам е отнел живота си. Не и след като преди дни в някои сайтове излезе материал със заглавие, че има издадена директива Ангелов да не бъде задържан жив. "Съмненията ми за самоубийството на Росен Ангелов са огромни. Не вярвам в това! Шесторното убийство в Нови Искър е дело на страшен социопат. А социопатите не се самоубиват. Просто не го правят и това е доказано", категоричен е психологът Христо Монов, пише агенция ПИК. Най-скандалното от всичко обаче е, че само часове, преди да бъде открит "самоубития любовник", сайтът Афера.БГ публикува информация на читател на име Митко. Той декларира публично, че знае кой точно е престъпникът от Нови Искър и това не е "Горския". Информаторът на Афера.БГ твърди, че касапницата е дело на младо момче, син на местен големец от партия ГЕРБ. Той извършил деянието от ревност и афект към 16-годишната Нанси. А после споделил всичко с родителя си, който помогнал за укриването му и прехвърлянето на вината на Ангелов. Нещо повече - материалът в Афера.БГ съобщава, че Росен Ангелов е бил убит още на 2 януари, а тялото му е било захвърлено в гористата местност. Това била и причината МВР да не направи ювелирна акция по залавянето му, а вместо това нарочно блокирало цяло село Луково. След което се излязло с номера, че медиите допринесли за укриването на Горския.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.