Извънредно: Щерката на Гала с тежка операция! (водещата не е на себе си, заряза "На кафе")

https://goreshto.net/novini/izvanredno-shterkata-na-gala-s-tezhka-operaciya-vodeshtata-ne-e-na-sebe-si-zaryaza-na-kafe/50038 Goreshto.net
Извънредно: Щерката на Гала с тежка операция! (водещата не е на себе си, заряза "На кафе")

Гала не може да се съвземе след случилото се с Мари Будева!

Тежка операция е претърпяла дъщерята на Гала - Мари Будева. Младото момиче, което само преди година-две завърши гимназия, имала сериозни проблеми със здравето. Сложната хирургична интервенция, която й е направена само преди ден, е свързана с раменната й става. Самата Гала обясни в ефир, че Мари има слабост на съединителната тъкан и още като била малка й се вадела лакътната става. "Има лабилност на ставите моето дете. Спомням си, че веднъж като беше мъничка, я хванах за ръката, за да не падне. И в същия момент тя й се извади от ставата. Затова и се налагаше тази операция, нямаше как да отлагаме повече. Не знам как да се отблагодаря на лекарите, които я оперираха", разкрива притеснената Гала. Водещата и половинката й Стефан Николов зарязаха предаването "На кафе", за да се грижат за Мари Будева като за бебе. Сладураната била с шина на ръката, но вече се възстановявала от операцията. Ще трябва доста време обаче, докато премине към нормалния си начин на живот. Преди време самата Мари пък бе разкрила, че е имала и проблеми с храносмилането и храненето. Тя преминала през периоди, в които или се тъпчела като луда, или пък гладувала, за да отслабне. За щастие успяла да преодолее и това с волята си. Докато се грижат за нея у дома, Гала и Стефан Николов ще бъдат заместени от Зейнеб в предаването, както и от Кремена Халваджиян и Димитър Рачков. Готвят се и Мира Радева, заедно с Ивайло Станчев. "Не спирам да се моля и да благодаря на Бог, че помогна на най-милото ми. Надявам се, че когато премине възстановителният процес, Мари ще може за заживее съвсем нормално. Както подобава за възрастта й", кръсти се Гала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.