Извънредно: Жан Тод с горещи разкрития за състоянието на Михаел Шумахер! (съобщи го в ефира на Би Ти Ви)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-zhan-tod-s-goreshti-razkritiya-za-sastoyanieto-na-mihael-shumaher-saobshti-go-v-efira-na-bi-ti-vi/49881 Goreshto.net
Извънредно: Жан Тод с горещи разкрития за състоянието на Михаел Шумахер! (съобщи го в ефира на Би Ти Ви)

Жан Тод даде информация за Михаел Шумахер за първи път от няколко години!

За пръв път от години насам имаме реална информация за състоянието на големия Михаел Шумахер. Тя беше дадена днес в ефира на Би Ти Ви лично от легендарния Жан Тод. Както знаем той е президентът на Международната автомобилна федерация (ФИА), който гостува у нас. Той е в България заради 60-та годишнина на Съюза на бъгарските автомобилисти. И, разбира се, първият и основен въпрос на всички журналисти, бе за шампиона на Формула 1 Михаел Шумахер. Двамата винаги са били адски близки и Тод призна, че това продължава и до днес.

Въпреки че Михаел Шумахер още не може да общува и живее нормално. Истината е, че възстановяването му все още не е такова, каквото се иска на целия свят. И пилотът продължава тежката битка за своето оцеляване.

"Важното е, че Шуми продължава да се бори, иска да се оправи и не се е предал. Прекрасно е, че има толкова силен и борбен дух, защото това е най-важното условие за всеки болен, който се лекува. Аз ходя да го виждам често у тях и продължавам да го целувам и прегръщам така, както и едно време", разказа Жан Тод. Той обаче отказа да даде по-големи подробности за здравето на Михаел Шумахер, защото волята на семейството му е такава. Сподели само, че човек като него трябва да получи шанс да се оправи и да живее нормално. "Защото той е с голямо сърце. Въпреки победите, славата и медалите, той си остана едно добро и скромно момче. Което нито веднъж не се е възгордяло и не е причинило зло никому", каза Тод. Щастлив е, че синът на Шуми е тръгнал по стъпките на баща си. Но и съжали, че целият този шум и медиен интерес около фамилията му пречат много. "Той е още много млад и също толкова свестен като баща си. Усеща се обаче, че носи тази фамилна обремененост, която му тежи. Иска да живее и да го приемат като нормално момче, но това може би няма да се случи скоро", коментира Жан Тод. Припомняме, че Михаел Шумахер падна жестоко и удари главата си на ски пистата във Франция още през 2013-та година. Пилотът едва оживя, но оттогава насам състоянието му е на приливи и отливи като още не може да се каже, че е прескочил всичко лошо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.