Извратено! Виж за кого се омъжва скандалната Джулиана Гани!

https://goreshto.net/novini/izvrateno-vizh-za-kogo-se-omazhva-skandalnata-dzhuliana-gani/49193 Goreshto.net
Извратено! Виж за кого се омъжва скандалната Джулиана Гани!

Джулиана Гани с шокираща сватба съвсем скоро! Младоженецът се оказа по-близък от очакванията!

Съвсем скоро България ще види един доста извратен брак. Нашумялата напоследък скандална плеймейтка Джулиана Гани ще се врече във вярност на свой братовчед, съобщава в. "Шоу". Двамата се познават отдавна и любовта им е много сериозна. Те живеят заедно, а хубавицата се е превърнаха от манекенка в послушна домакиня, научи Goreshto.net. Наскоро обаче тя е разбрала шокиращата вест, че има кръвна връзка с годеника си. Той бил роднина на нейна втора братовчедка. Новината първоначално я е шокирала, но в последствие тя все пак е решила, че няма защо да се терзае и щом обича този мъж, ще стане негова жена.

[caption id="attachment_3120" align="alignright" width="300"]Playmeut Джулиана Гани с извратена сватба[/caption]

Джулиана Гани нашумя много покрай конкурса "Мис Плеймейт 2014", но не с участие, а със скандални разкрития. Тя обяви конкурса за нагласен, като в подкрепа към твърдението си изложи клетвена декларация, на която е написала топ 3 в надпреварата още дни преди провеждането й. Всичко е заверено при нотариус, така че организаторите на конкурса няма как да съдят Джулиана за клевета, тъй като точно посочената тройка зае челото в "Мис Плеймейт 2014".

С тези шокиращи разкрития Джулиана Гани си спечели репутацията на доста скандална личност. Предстоящата й сватба с братовчед й със сигурност поддържа този неин имидж. Не са малко онези, които биха разлюбили половинката си в такава ситуация, но явно Гани не е сред тях. Лошото е обаче, че липсата на предразсъдъци може да й коства много при евентуалните й бъдещи деца, които ще имат за родители роднини.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.