Къци Вапцаров не спира: Защо талантливите актьори стоят без пари?! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/kaci-vapcarov-ne-spira-zashto-talantlivite-aktyori-stoyat-bez-pari-vizh-tuk/51265 Goreshto.net
Къци Вапцаров не спира: Защо талантливите актьори стоят без пари?! (виж тук)

Къци Вапцаров не спира да се гневи в мрежата цял ден!

Шоуменът Къци Вапцаров или, както го нарече Фънки във Вип Брадър - Къцамун, не спира да се гневи. Цял ден днес той публикува статуси в профила си в мрежата с питане защо свободните актьори са оставени без пари. След като именно те, а не тези на щат, са най-талантливи. "Доста от талантливите актьори не са на щат. За тях сега държавата е мащеха!Защо!?! Само напомням: Повечето от тези свободни актьори, които държавата изостави, пълнеха салоните! Някаква идея по въпроса?!? Да спреш някого принудително от работа и да не му помогнеш финансово, това го може само много закърнял човек! Това е престъпно! Добре че беше кризата, за да се види категорично, че държава няма! ...всеки да си го тълкува сам", не спира да каканиже в профила си Къци Вапцаров. "Де да бяха само актьорите... Съпругът ми е музикант и освен по ресторанти и дискотеки свири в два фолклорни ансамбъла. Никое от работните му места не попада в "мерките" на властта. Айде кръчмите и дискотеките са места на които не се осигурява и не плаща данъци, но ансамблите? Там директно си им спряха хонорарите и това е!", коментира Дешка Люцканова. След което Къци захвана и родните политици, даващи почти ежедневни брифинги пред медиите: "Аз познавам поне 50 български и още 20 американски политика, които могат да се кривят по-добре на пресконференции!", възмущава се шоуменът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.