Къци Вапцаров: Сам ли е бил Милен в колата, ходил ли е?! Никой нищо не казва (виж тук)

https://goreshto.net/novini/kaci-vapcarov-sam-li-e-bil-milen-v-kolata-hodil-li-e-nikoy-nishto-ne-kazva-vizh-tuk/51256 Goreshto.net
Къци Вапцаров: Сам ли е бил Милен в колата, ходил ли е?! Никой нищо не казва (виж тук)

Къци Вапцаров обвинява в липса на пълна информация за катастрофата с Милен Цветков!

Шоуменът Къци Вапцаров заяви, че по случая с жестоката катастрофа с Милен Цветков няма достатъчно информация. Според него е абсурдно подобно отношение от страна на медиите.

"Смятам, че не е редно фейсбук обществото за извзема функцията на разследващите и правораздаващи органи на държавата. Но вярвам че ние го правим, защото първо не сме информирани достатъчно и второ, може би не вярваме докрай в справедливостта на структурите.

Ако престъпленията получаваха адекватно възмездие и обществото се информираше детайлно, може би това нямаше да съществува в такъв мащаб. Ето до ден днешен нито една структура не излезе с официално изявление (дано греша) с важни детайли, относно катастрофата. Сам ли е бил Милен, двама ли са били (ако да, кой е бил другият), изваден ли е, ходил ли е, не е ли ходил, на задната седалка ли е бил, на шофьорското място ли. Дрогата с какво е бил дрогиран, от кого го е купил, знае ли се кой разпостранява такава дрога, кой я внася, прави ли се нещо по въпроса, колко арестувани и вкарани в затвора има за разпространението на тази дрога. Отвориха ли черната кутия на колата, какви са данните от борсовия компютър, толкова хора там, защо няма интервю с тях, да разкажат какво са видяли, ако ще с гръб към камерата... Уж толкова информационни медии, а нямаме никаква конкретна информация. Може би затова хората се опитват да разсъждават, търсят и съдят от домовете си, което можеше да не се случва, ако имаше адекватни действия", заяви Къци Вапцаров.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.