Къде е грозното пате: Щерката на Зуека с коренна трансформация! (18-годишната Девина удиви мрежата - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/kade-e-groznoto-pate-shterkata-na-zueka-s-korenna-transformaciya-18-godishnata-devina-udivi-mrezhata-mnogo-snimki/49915 Goreshto.net
Къде е грозното пате: Щерката на Зуека с коренна трансформация! (18-годишната Девина удиви мрежата - МНОГО СНИМКИ)

Щерката на Зуека - Девина се превърна в красив лебед!

Тя се казва Девина. Момичето с рядко срещано име е първородната дъщеря на Васил Василев - Зуека. Рядко се е говорило за нея, защото родителите й предпочитаха да я държат настрани от медиите. Особено след неочаквания развод на Зуека и Нина Димитрова, породен от любовта на актьора и водещ към по-младата Ани Вичева. Както знаем, Зуека и Ани не само са законно семейство, но имат и своя малък син. Девина обаче, която беше още малка при раздялата на родителите си, така и не успя да преглътне този факт. Момичето не присъства дори на сватбата на баща си с Ани Вичева, а днес в профила й в социалната мрежа отсъстват общи снимки със Зуека. 18-годишната вече Девина поства само фотоси с майка си и баба си, които очевидно обожава. Не това е най-важното обаче, а фактът, че девойката претърпя коренна трансформация. Къде е грозното патенце, питат се всички, които търсят да открият в лицето й предишното момиченце с шини на зъбите и леко невзрачен вид. Е, това момиченце го няма. Отиде си, за да отстъпи място на пораснала, чаровна и красива девойка. Както сами ще видите, Девина не прилича на себе си. Тя е станала истинска жена, която учи, интересува се от изкуство и се радва на много приятели. Баща й трудно понесъл новината, че щерка му си има сериозно гадже, с което почти живее на семейни начала. Но пък кой го пита... "Девина пуши, ходи по купони и се е отракала доста. Да, Зуека се притеснява, но и не може две да й каже. Все пак той беше този, който заряза майка й заради друга жена. Той чувства, че отношенията с дъщеря му вече не са същите като преди. И може би точно затова е готов да направи всичко за нея", коментират близки до Васил Василев източници. Актьорът хранел надежди, че с годините и помъдряването, Девина ще разбере мотивите му да промени живота си. Вярвал, че ще му прости и ще дойде ден, в който тя и Ани дори ще станат приятелки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.