Как да хванете партньора си в изневяра?

https://goreshto.net/novini/kak-da-hvanete-partnyora-si-v-iznevyara/49964 Goreshto.net
Как да хванете партньора си в изневяра?

Недоверието към партньора не е приятна тема, особено когато се отнася до съпруг или съпруга, които мамят. Но истината е, че този проблем трябва да се разреши, за да не доведе до по-емоционално състояние.

Когато става въпрос за изневяра, човешката природа иска да има абсолютно доказателство за това. Доказателството може да дойде под различни форми, като гласови записи от скрити подслушвателни устройства, видеозаписи от скрити камери за наблюдение, или точното място къде се намира даден човек в определен момент, чрез gps проследяващо устройство. Тук ще обсъдим най-добрите инструменти, които да използвате, за да хванете вашия партньор в измама. Първо, трябва да изкарате от съзнанието си, че тези устройства са сложни за работа или изискват окабеляване на целия апартамент. Тези устройства са изключително лесни за работа и инсталиране, като дори дете може да се справи със задачата.

Скритите камери

Скритата камера ще ви даде възможност да сте с едни очи напред във всяка ситуация. Шпионските камери могат да бъдат скрити във абсолютно всякакви предмети – в часовник, в будилник, в химикалка, в запалка, в пепелник, в дистанционно, в ключодържател, в очила и много други предмети. Времетраенето на запис може да продължи до няколко часа. Всички продукти записват върху SD карта памет, което позволява преглеждането на запис от почти всяко устройство – телефон, таблет, лаптоп. А ако искате да гледате всичко в реално време, задължително трябва да се снабдите с ip скрита камера. Това ще ви позволи да наблюдавате директно чрез вашия телефон или лаптоп. IP камерите са отговор на вашето желание да присъствате невидимо, но ефективно!

Подслушвателни устройства

С напредването на шпионските технологии, вече и зарядното ви за телефон им уши. Подслушвателните устройства позволяват пряко достигане на разговорите до вас в реално време. Устройствата работят със стандартна сим карта и управление чрез мобилен телефон. Отдалечеността не е проблем, някои от уредите позволяват запис с кристален звук на повече от 500 метра. Ако имате нужда от сигурно „ухо“ в автомобила, малък и надежден подслушвател за кола ще свърши цялата работа. GSM подслушвателите с режим на изчакване до 2-3 дни са изключително надеждно и достъпно средство.

GPS проследяващи устройства

Точното проследяване и местонахождението на даден човек в реално време, би могло да ви осигури жизненоважна информация. Проследяващите устройства са много и различни на вид. Част от проследяващите устройства са с вградени подслушватели. Сред най-разпространениете устройства е gps тракера за автомобил. Един GPS тракер, свързах към OBD буксата на автомобила, го прави изключително ефективен и същевременно неоткриваем. Безплатни платформи и мобилни приложения са на разположение, за да можете да следите всичко в реално време. Бъдете винаги информирани и спокойни, за това къде се намират вашите близки важни за вас хора и вещи!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.