Как да не се гръмнеш: Тази красавица е на... 71 години, смая света! (ще ви увиснат ченетата - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/kak-da-ne-se-gramnesh-tazi-krasavica-e-na-71-godini-smaya-sveta-shte-vi-uvisnat-chenetata-mnogo-snimki/50125 Goreshto.net
Как да не се гръмнеш: Тази красавица е на... 71 години, смая света! (ще ви увиснат ченетата - МНОГО СНИМКИ)

Тази красавица се казва Ажда Пекан и е на цели 71 години!

То бива, то може, ама чак пък толкова... Русото изкушение, което виждате пред себе си, се казва Ажда Пекан. Известна турска певица, позната в родната си с прякора "Superstar". Преди години именно тя е предизвикала фурор с представянето на страната си на Евровизия. Не пеенето й ще коментираме сега обаче, а визията. Ще кажете - какво толкова, хубави жени бол?!... Да, но още не бяхме виждали подобна визия при дама на възраст... 71 години. Точно на толкова е Ажда Пекан, при това навършени. Такова чудо като нея се среща веднъж на милиони и Пекан успя да ошшави целия свят. Разбира се, тя не отрича, че има доста намеси по лицето и тялото си. Радва се на няколко пластични операции, но същото са си правили почти всички звезди. Едва ли можем да направим сравнение обаче между Пекан и Донатела Версаче например. Или дори нашенската княгиня Калина, която е и в пъти по-млада от Ажда. Пекан разкрива малката си тайна, освен добрия ген и труда, който полага за визията си. И тя е в приема на голямо количество вода всеки ден. Още от ставането си от сън тя грабва каната с водата и пие от животворната течност докато заспи. Обожава риба и кебап, но винаги внимава в количеството на порциите си, както и категорично не поглежда полуфабрикати. Да не говорим за вредните бързи храни от вериги като "Макдоналдс" например. Ажда Пекан спортува редовно, но това, което прави най-често и най-дълго време, е просто да се разхожда навън на открито. Също така често се подлага на антиейдж процедури из най-прочутите курорти на Швейцария. Абе, кой като нея?!... Вижте снимките й и сами решете дали визията й ви се нрави, или смятате, че голяма част от ефектът е постигнат с фотошоп. Според нас употребата му е сигурна, но не и единствена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.