Как можаха да причинят това на Гергана Тодорова...?!

https://goreshto.net/novini/kak-mozhaha-da-prichinyat-tova-na-gergana-todorova/49203 Goreshto.net
Как можаха да причинят това на Гергана Тодорова...?!

Гергана Тодорова брутално пренебрегната от обществеността

Как можаха да причинят това на Гергана Тодорова?! Това си помислиха мнозина, когато преди няколко дни Симона Иванова бе определена като второто дете-чудо в "Шоуто на Слави". Първото стана Крисия Тодорова, която от самата си поява се превърна в тотален хит сред феновете на шоуто.

Сега обаче и Симона е спрягана за дете-чудо, което няма как да се нрави на разбиращия от музика човек. Не заради друго, а защото Гергана Тодорова е невероятен талант, а засега стои някак в сянка. Никак не изглежда справедливо основната битка да бъде считана между Симона и Крисия. Гери досега изпълни разкошно своите песни, като последното й изпълнение на Queen направо разтърси залата.

[caption id="attachment_3214" align="alignright" width="300"]Geri Гергана Тодорова пее божествено, но я пренебрегват[/caption]

Въпреки очевадния талант на Гергана Тодорова, засега повечето медии не я взимат на сериозно. Причината е най-вече визуална, счита Goreshto.net. Старозагорското момиче е доста по-високо от г-н Андреев и това е голям проблем, тъй като биха изглеждали нелепо в общо представление. Все пак обаче от партньорката му ще се очаква най-вече да пее, така че не трябва да се съди само по външността, както мнозина правят.

Освен това, сценичното поведение се научава. Цветелина Грахич не бе сред най-добрите в това отношение, но сега е неузнаваема. От трите деца Крисия е с най-интересното сценично поведение и именно там определят някои нейното основно оръжие спрямо другите две участнички.

Единствено Гергана Тодорова до момента не е определена като дете-чудо и това е крайно несправедливо. Всички имат талант, но този на Гери не изглежда по-малък. Защо бива пренебрегвана така, остава загадка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.