Кака Мара ли: Гаджето на Наско Колев обявена за най-готината мацка в света! (16-годишната Биляна кърти - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/kaka-mara-li-gadzheto-na-nasko-kolev-obyavena-za-nay-gotinata-macka-v-sveta-16-godishnata-bilyana-karti-mnogo-snimki/49924 Goreshto.net
Кака Мара ли: Гаджето на Наско Колев обявена за най-готината мацка в света! (16-годишната Биляна кърти - МНОГО СНИМКИ)

16-годишната Биляна Лазарова беше обявена за най-красивата тийнейджърка в света!

Тя е само на 16, а вече целият свят е в краката й. Защото само преди дни беше обявена за най-красивата тийнейджърка в света. Това е уникалната Биляна Лазарова, за която преди месеци стана ясно, че е новата любов на рапъра Наско Колев. Биляна Лазарова получи короната си на конкурса Miss International Teen Princess, който се проведе в Тайланд. И определено накара не само Атанас Колев, а и цяла България да се гордее с нея. Отново наше момиче прослави страната ни пред света. "Ако не друго, то поне хубави жени имаме. С такава сочна прасковка, каква ти Мария Илиева да гледа Насето?! Че тя е като баба на Билянчето", не закъсняха коментари на зевзеците в интернет. Бързаме да уточним обаче, че освен с невероятно лице и съвършена фигура, Биляна Лазарова е надарена с певчески талант. Преди няколко години тя очарова журито във формата на Маги Халваджиян "Големите надежди". Танците пък са другата й страст. Момичето, което завъртя главата на Атанас Колев и предизвика хипертонична криза у кака Мария Илиева, работи и като модел на дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз. Биляна е един от прочутите Ангели на Мегз и така като я гледаме, има защо. Както стана ясно преди, Наско и Биляна Лазарова се срещнали случайно на събитие. А ченето на рапъра буквално увиснало при вида на това почти нереално видение. Той моментално поискал телефона на Биляна и така започнало всичко. Има обаче и източници, които твърдят, че към днешна дата двамата вече не са заедно. Този път натиреният бил Атанас Колев, когото младата и прелестна девойка зарязала заради друго момче. Не се наемаме да твърдим кое от двете е вярното, но само като гледаме 16-годишното чудо, със сигурност можем да гарантираме, че мъжете в живота й тепърва предстоят. Имаме предвид кандидатите, разбира се. Иначе пожелаваме на Биляна да открие голямата и истинска любов в лицето само на един от тях.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.