Каката на Сузи Мурад я попиля: Пошла е, но ще си плаща! (красивата Алекс ще ви стопи лагерите - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/kakata-na-suzi-murad-ya-popilya-poshla-e-no-shte-si-plashta-krasivata-aleks-shte-vi-stopi-lagerite-mnogo-snimki-2/49918 Goreshto.net
Каката на Сузи Мурад я попиля: Пошла е, но ще си плаща! (красивата Алекс ще ви стопи лагерите - МНОГО СНИМКИ)

Каката на Сузи Мурад - Александра я осъди строго за целия този цирк!

Вече втора седмица името на щерката на Орхан Мурад - Сузи Мурад не слиза от заглавията в пресата. И съвсем нормално, при положение, че 14-годишно момиче направи клип, в който изглежда и се държи като 30-годишна жена с древна професия. Ако родителите на Сузи Мурад се опитаха да застанат зад нея, да я оправдаят и защитят обаче, то родната й кака Александра Кузева се разграничи от тях. Защото не приема това, което прави малката й сестричка и не го толерира.

Александра откровено заяви мнението си за песента на Сузи и беше категорична, че проектът й не е семейно решение. Затова настоя повече да не се замесва името на баща й. А малката й сестра сама да отговаря за постъпките си.

"Орхан Мурад е човек, който държи на честта си. Той няма да направи никога нещо подобно. За жалост в България на почит е скандала и Сузи се подведе. Тя е едно объркано дете и не ми харесва това, което прави. Но щом сама е решила да се изявява медийно, ще си носи и сама отговорността и последиците. Песента й няма да я обсъждам. Аз съм много против пошлостта", написа Александра в профила си в мрежата. И заяви, че не разбира как може да има хора, които да вярват, че в едно семейство всички трябва да бъдат еднакви. Убедена е, че това не е така и се надява сестра й да върви по пътя си, но да не петни името на баща им. "Да, татко ни често отсъстваше от дома ни, но това беше, за да се грижи за семейството, да го издържа. На това момиченце аз съм му сменяла памперсите, хранила съм я и съм се грижила за нея. Така че мога да я съдя, колкото искам. Не искам обаче другите да я обиждат. Разберете само, че нейните грешки са си нейни, не на някой друг", убедена е хубавата Алекс. И ако на някого тези думи му прозвучат като излезли от устата на застаряла и грозновата пуританка, то бързо ще изплезите език от почуда. Защото сами виждате каква млада и красива жена е каката на Сузи Мурад. Смеем да твърдим, че Александра е в пъти по-хубава от сестричката си, но това не й пречи да живее нормален, скромен и далеч от медиите живот. Очевидно тя не страда от напъни за слава и величие, което прави дните й далеч по-смислени и щастливи. Насладете й се и вие, защото ние вече го направихме. Браво, момиче!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.