Каква наглост! Коко Динев зарязва Емилия по абсурдна причина? (ФОТО)

https://goreshto.net/novini/kakva-naglost-koko-dinev-zaryazva-emiliya-po-absurdna-prichina-foto/49635 Goreshto.net
Каква наглост! Коко Динев зарязва Емилия по абсурдна причина? (ФОТО)

Емилия продължава да занемарява визията си, което хич не се нрави на Коко Динев!

Фолк дивата Емилия съвсем скоро може да се окаже без мъж до себе си. Коко Динев вече не харесвал особено тялото на певицата, тъй като през последните месеци се забелязва сериозно покачване на теглото й. Освен това самата й фигура е доста отпусната, за разлика от тези на много нейни колежки. Затова има вероятност Коко да се огледа за нова певица от този жанр, тъй като именно от поп-фолка той си набавя повечето дами за сърцето си.

Goreshto.net избра за вас една от снимките на "Планета Лято 2014", на която си личи напълняването на Емилия. То се вижда най-вече по задната й част и бедрата, което е характерно за повечето жени. Коко Динев обаче стигна върха на наглостта, тъй като самият той е откровено дебел и винаги е бил такъв. Затова е изненада, че иска жена му да е слабичка, след като й предлага съвсем друго.

А сега вижте фотото от турнето, на което Емилия е с колежката си Джена. За разлика от Еми, изпълнителката на "Грешни мисли" е доста отслабнала и това прави контраста между двете още по-голям.

[caption id="attachment_6578" align="aligncenter" width="240"]Мощната задница на Емилия стресна Коко Динев Мощната задница на Емилия стресна Коко Динев[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.