Какво не знаем за "Приятели"? Ето кои са добрите и кои лошите от шестимата любимци на зрителите!

https://goreshto.net/novini/kakvo-ne-znaem-za-priyateli-eto-koi-sa-dobrite-i-koi-loshite-ot-shestimata-lyubimci-na-zritelite/49968 Goreshto.net
Какво не знаем за "Приятели"? Ето кои са добрите и кои лошите от шестимата любимци на зрителите!

"Приятели" остави толкова много сърца разбити след своя край през 2004 г.!

Ако има емблема за комедиен сериал, то това със сигурност е "Приятели". Този ситком влезе под кожата на толкова много хора, че чак до днес е актуална тема навсякъде. Изминаха цели 13 години, дълги 13 години от ерата, която остави този хумористичен проект. Мнозина обаче не ще забравят тези 10 сезона, изпълнени със смях и забавления. Сериалът се снимаше 10 години и за този период актьорите ставаха все по-богати и известни. В един момент са се появили хора в ролята на дявола, които са ги изкушавали. "Появиха се хора, които ни предлагаха доста изкушаващи неща. Смятаха, че с пари ще успеят да разбият "Приятели", но не знаеха, че сериалът е много повече от това." - споделя Дейвид Шуимър, който влезе отлично в ролята на Рос Гелър. Той не се е поддал на изкушенията, но някои негови колеги са били на косъм от голяма грешка. Според слуховете, това са били актрисите Дженифър Анистън и Кортни Кокс. Двете са се сприятелили по време на снимките и постепенно са започнали да вярват, че заслужават нещо повече. Тогава са започнали да извиват ръцете на продуцентите. "Имаше хора, които поискаха космически суми, за да останат в сериала. За щастие, бързо се вразумиха." - казва Марта Кауфман, която в момента създава нов сериал и в главната роля е Лиса Кудроу, която изигра перфектно Фийби Бюфе. Трудностите по време на тези 10 години не са били малко. Още в третия сезон се появява наркотичната зависимост на Матю Пери. Той се бори с нея до края на сериала и неслучайно толкова рязко напълнява и отслабва. Мат Ле Бланк е единственият, когото не засегнахме дотук. Той така и не се замеси в скандал или нещо неприятно по време на проекта. Малко известен факт е, че за Джоуи Трибиани продуцентите са искали друг актьор, но Мат им е бил натрапен от телевизията. В крайна сметка това се оказва най-правилният избор.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.