Калина Паскалева побесня: Виж как изригна публично!

https://goreshto.net/novini/kalina-paskaleva-pobesnya-vizh-kak-izrigna-publichno/50808 Goreshto.net
Калина Паскалева побесня: Виж как изригна публично!

Калина Паскалева изригна разгневена!

Журналистката и писателка Калина Паскалева взриви мрежата. Тя се разгневи срещу гнусотиите, които ни заливат ежедневно в живота и особено в медийното пространство. Ето какво заяви тя:

"Защо имаме избирателна пропускливост за истината? Всички уж се обединяват около твърдението, че трябва да спазваме моралните норми, да не лъжем, да си помагаме, да бъдем добри. Но ако станем свидели на насилие, измама или нещо, с което принципно не сме съгласни, колко от човечетата ще се възроптаят?

Ами не са много, от повечето чувам “Докато ми плащат, съм съгласен с всичко.”, което автоматично ги превръща в нечия подлога. Защо се случва така? Нали в социалните мрежи сме големи защитници на правдата, но в реалността не правим разлика между черно и бяло? Защо сменяме позицията си, за да сме по течението на реката? Или единственото важно нещо е кой колко плаща и ако кесията ни удоволетворява, ще пеем в общия хор? В социалните мрежи е пълно със “защитници” на човешките права, мислители за живота на възрастните хора, загрижени и за бъдещето на младите. И всички те на никой никога не са помогнали. За всеки проблем дежурно обвиняват държавата, държавните институции, обвързват всичко с политиката, щото от нея всички най разбират. Но мълчат за престъпленията на шефовете си, че дори ги и защитават. Ето така се роди професията трол, протестър и дежурен мрънкач.

За да напишеш един коментар по злободневна тема можеш да получиш от 30ст. до 1лв., зависи колко ти е “оборотен” профила. И накрая като си теглят чертата, тези тролчета са изкарали прилична заплата - само от чатене по телефона.

Върху нея данъци не се плащат, но обичат да коментират, че те трябва да се променят. И същите тези драскачи, плюят по свободата на словото и се възмущават от неща, за които реално не им пука. Но обръщат общественото мнение в поръчана посока. Една част от тези хора работят в медии - било то телевизия или онлайн издания. Прокарват пропагандата си през официалната си работа и изкарват допълнително от онези, които се крият в сянка. А тези, които с годините животът е очукал, никога няма да потърсят вината в себе си, защото е по-лесно друг да обвиняват. Не че е хубаво ежедневно да водиш война и да те заливат с ла*на, ударили се във вентилатор, но поне спиш спокойно. И знаеш, че не си част от прокаженото стадо, което не се вълнува от нищо друго, освен от собствената си трапеза", разгневи се Калина Паскалева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.