Камелия ще става майка по третия начин

https://goreshto.net/novini/kameliya-shte-stava-mayka-po-tretiya-nachin/49351 Goreshto.net
Камелия ще става майка по третия начин

Чаровната Камелия е решена на всичко, за да отгледа дете, дори и на осиновяване!

Трогателно! Камелия смята все пак да стане майка, въпреки че не е в състояние да износи бебе. Това разкри самата фолк дива, научи Goreshto.net. Певицата отдавна се е отказала да износи собствено бебе, тъй като генетично това се е оказало невъзможно и тя има няколко аборта. Затова няма как да пробва и изкуствено осеменяване, понеже проблемът не е в зачеването, а в износването. Така на Ками и остава само третия начин за сдобиване с дете, а именно осиновяването.

[caption id="attachment_4450" align="alignright" width="300"]Камелия смята да има дете по третия начин - чрез осиновяване Камелия смята да има дете по третия начин - чрез осиновяване[/caption]

Любовта на Камелия с Цветин е изключително сериозна. През всичките години на тяхната връзка фолк дивата е забременявала неведнъж, но винаги става жертва на спонтанен аборт. Това е и голямата болка на Ками в живота. Сега тя вече е над 40-годишна възраст, но не е изгубила желанието си да стане родител. В най-скоро време се очаква блондинката да пристъпи към първите стъпки на осиновяването.

Предстои може би най-голямата стъпка в живота на Ками. Нека й пожелаем успех и дано скоро се сдобие с така чаканото и желано дете, което да отгледат заедно с Цветин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.