Камила се отказа от най-голямата си страст!А покойната кралица не го направи (Снимки)

https://goreshto.net/novini/kamila-se-otkaza-ot-nay-golyamata-si-strasta-pokoynata-kralica-ne-go-napravi-snimki/54240 Goreshto.net
Камила се отказа от най-голямата си страст!А покойната кралица не го направи (Снимки)

Кралица консорт Камила се отказа от най-голямата си страст

Тя вече няма да язди любимите си коне. Това съобщи самата Камила при посещението си в Германия, заедно със съпруга си, като се оправда с напредналата си възраст.Съпругата на крал Чарлз Трети обяснила, че много обича да язди, но вече само ще наблюдава, защото годините й натежали.

Само че специалисти обориха нейното оправдание. По думите им, дори в напреднала възраст, може да се язди. Единствените болести, които може да откажат човек от тази страст, са затрудненото ходене, артрит или някаква слабост.

Много медии в Англия дават пример с покойната кралица Елизабет Втора. Двете с Камила си приличали по страстта си към конете. По време на пандемията от коронавирус, покойната кралица яздела в замъка Уиндзор. И по онова време тя била на внушителните 94 години.

Едва на три години Лилибет, както я наричали тогава, получава първия си урок по езда. На четири получава подарък шотландско пони от своя дядо, крал Джордж V.

Близки до кралица Елизабет Втора твърдят, че нейната страст били конете и кучетата. По думите им рано сутрин тя ходела в конюшните, за да поздрави конете, да ги види как галопират и да поговори с хората, които се грижат за тях.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.