Карлос Контрера за ПП-ДБ: Дори да хванеш шарлатанина по бели гащи, той пак пробва същите номера – лъже, маже и мами

В ролята на тарикатите са Христо Иванов, Кирил Петков, генерал Атанасов, Асен Василев, Иво Мирчев и компания

https://goreshto.net/novini/karlos-kontrera-za-pp-db-dori-da-hvanesh-sharlatanina-po-beli-gashti-toy-pak-probva-sashtite-nomera-lazhe-mazhe-i-mami-3/133276 Goreshto.net
Карлос Контрера за ПП-ДБ: Дори да хванеш шарлатанина по бели гащи, той пак пробва същите номера – лъже, маже и мами

В ролята на тарикатите са Христо Иванов, Кирил Петков, генерал Атанасов, Асен Василев, Иво Мирчев и компания

От ППДБ пак са развързали торбата с лъжите. Шарлатанинът си е шарлатанин. Дори хващан по бели гащи, че лъже, маже и мами, той пак пробва същите номера отново и отново...защото докато има балъци, ще има и тарикати. Това заяви гневно във фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

 

“ППДБ възприемат избирателя в широк смисъл и собствения си електорат в тесен смисъл като "балъци". В ролята на тарикатите са Христо Иванов, Кирил Петков, генерал Атанасов, Асен Василев, Иво Мирчев и компания. Едни и същи предъвкани и до болка омръзнали лафове за съдебна реформа пак се сервират, но в нова опаковка. От дни ни заливат с публикации, коментари и видео клипове за съдебна реформа. Тези същите, които омазаха Конституцията, които не направиха никаква съдебна реформа и седнаха да управляват с ония, които плюеха от сутрин до вечер”, убеден е Контрера.

“Идат избори и политическите шмекери пак изпълзяха да ни пробутват спасение, реформи и светло бъдеще. Шмекерът е шмекер, защото е нагъл до безобразие, нахален и дебелокож. Те го плюят, то вика "дъжд вали". Това е т.нар. промяна. ПП-ДБ не изпълниха нито едно от обещанията си, които щедро ръсеха по площади, телевизионни студиа и от трибуната на Парламента години наред. Нито едно. За сметка на това счупиха държавата, каквото пипнаха - съсипаха”, категоричен е представителят на ВМРО в СОС.

 

“И сега отново с малко маркетинги, нова опаковка пак ходят да обясняват, че този път, ако ги изберете, ще стане работата. Преоблякъл се Илия – пак в тия, казва мъдрият български народ”, коментира Контрера, задавайки  риторичния въпрос:

 

Ще допуснем ли шарлатаните да излъжат пак България? Мисля – не. И не трябва! Затова на 9 юни гласуваме срещу шарлатаните!

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.