Къщата се разтресе: Виж какво спипаха да правят Даниел Петканов и Алекс Богданска! (всички се опулиха, не вярват на очите си)

https://goreshto.net/novini/kashtata-se-raztrese-vizh-kakvo-spipaha-da-pravyat-daniel-petkanov-i-aleks-bogdanska-vsichki-se-opuliha-ne-vyarvat-na-ochite-si/50004 Goreshto.net
Къщата се разтресе: Виж какво спипаха да правят Даниел Петканов и Алекс Богданска! (всички се опулиха, не вярват на очите си)

Даниел Петканов и Алекс Богданска буквално застреляха съквартирантите!

Същински взрив избухна в Къщата на Вип Брадър днес, след като Даниел Петканов и Алекс Богданска бяха спипани в крачка от съквартирантите. И по-точно от композитора Дани Милев, който още преди ден заяви какво мисли за двамата. И взе, че позна. Дали Дани Милев е оракул, или не, не знаем. Той обаче още вчера разконспирира бившите гаджета и в прав текст каза пред Биг Брадър, че чувствата помежду им още не са изстинали. Тогава обаче никой не му повярва. За разлика от днес, когато уж мразещите се Даниел Петканов и Александра Богданска са хванати да... се прегръщат в спалното помещение. Невероятно, но факт. При това двамата се смеели и се гледали в очите с поглед, който няма как да бъде сбъркан. "Знаех си аз, че тук не само е имало огън, а истински пожар. И още го има, никога не е угасвал. Затова и толкова се бяха наострили един към друг. Отмъщаваха си и воюваха като луди точно, защото се обичат като луди. И никога не са преставали. Грешките са грешки, никой не може да избяга от тях. Но вярвам, че любовта им ще надделее", израдва се на наблюдателността си Дани Милев. Все пак нито Алекс Богданска, нито Даниел Петканов към момента не си признават, че са затоплили отношенията си. Веднага щом били изловени в спалнята, двамата скочили като ужилени и започнали отново да си отправят жлъчни и хапливи подмятания. Тепърва ще видим как ще се развият нещата между тях и колко още ще се правят на ощипани моми, вместо да си признаят, коментират източниците от кухнята на медията. Тази новина само може да зарадва Тото от СкандаУ, чието гадже Яна сигурно вече скубеше коси. И се раздираше от ревност заради набезите на Богданска. Явно те не са били нищо друго, освен опит да накара Петканов да ревнува.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.