Къщата се тресе: Нормален човек няма да направи това, което стори Мегз! (доказаха, че отклоненията й са сериозни)

https://goreshto.net/novini/kashtata-se-trese-normalen-chovek-nyama-da-napravi-tova-koeto-stori-megz-dokazaha-che-otkloneniyata-y-sa-seriozni/50042 Goreshto.net
Къщата се тресе: Нормален човек няма да направи това, което стори Мегз! (доказаха, че отклоненията й са сериозни)

Мегз не спира да шокира с поведението си от самото начало на Вип Брадър!

Откакто кракът й е стъпил в Къщата на Вип Брадър 2017 Мегз не спира да шокира. Както съквартирантите, така и зрителите на формата. Снощи обаче бе излъчено нещо, което тотално отврати мнозина, дори и от най-заклетите фенове на дизайнерката. Припомняме, че в неистовия скандал с шеф Петров, Джулиана Гани се намеси и запрати истинска бомба. Бомба, която гръмна в Къщата и след нея вече нищо не е същото. А именно разкритието, че Миглена Каканашева е посягала на собствената си майка. Джулиана Гани заяви, че знае това от своята родителка, която станала свидетел на див скандал с обиди, грубости и дори физическо посегателство на Мегз срещу майка й. Случката се разиграла в автомобил, в който двете семейства преди време пътували за Пловдив. Днес истината излезе наяве в предаването на Гала. По телефона се включи родителката на Гани и единственото, което отрече бе, че Мегз е посягала на най-близкия си човек. "Джули тук е преувеличила. Не съм виждала Мегз да й посяга. Но всичко останало е самата истина. Това момиче се държи безобразно с родителите си. От това, на което станах свидетел, мога само да се кръстя и да благодаря на Бог, че моите деца не са такива", заяви по телефона дамата. Оказа се, че в присъствието на родителката си, Мегз си позволява да изпада в адски и неконтролируеми истерии. Да крещи като обезумяла, да се тръшка и непрекъснато да повтаря, че е велика, че е звезда. Според майката на Джулиана Гани подобно поведение не само е абсурдно, но то категорично не е нормално. "Никой човек с акъла си няма да си позволи да показва важности и да нагрубява собствените си родители. Ако с тях се държиш така и ги навикваш все едно са ти роби, как тогава ще се държиш с другите. Това е изродско и говори за психични отклонения, при това сериозни", убедена е и самата силиконка Джулиана Гани.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.