Кметът на столичния район “Илинден” с приз за добри практики в развитието на културата и бизнеса

Иван Божилов заедно с градоначалника на Костинброд положиха основите на нов православен храм

https://goreshto.net/novini/kmetat-na-stolichniya-rayon-ilinden-s-priz-za-dobri-praktiki-v-razvitieto-na-kulturata-i-biznesa/109593 Goreshto.net
Кметът на столичния район “Илинден” с приз за добри практики в развитието на културата и бизнеса

Иван Божилов заедно с градоначалника на Костинброд положиха основите на нов православен храм

С престижно отличие за налагане и отстояване на добри практики в сферата на културата, образованието и предприемачеството в район “Илинден” бе отличен кметът Иван Божилов по време на тържествена церемония, чиято цел е да покаже на софиянци и гости на столицата похвалните примери за добро управление. Районният кмет не пропусна да отбележи, че успехите са реализирани заради всеотдайността и професионализма на двете му заместнички  Галя Минчева и Мария Тодорова, които буквално са изнесли на плещите си ключовите проекти  в района, свързани с култура, образование, туризъм и благоустройство.

 

Голямата новина в рамките на форума, проведен под патронажа на медийна компания “К & П Адвъртайзинг”, бе изграждането на нов православен храм в повереното на община Костинброд с. Дръмша.

 

“Заедно с кмета на община Костинброд Трайко Младенов дадохме пример как добрите практики се прилагат не само на територията на София, а и между областите”, обяви Божилов. “Кметът Младенов дари имот, където с доброволци в момента изграждаме храма. Благодаря му, че прие инициативата ми присърце и се надявам, че в новия Справочник-каталог на София град и София област за идната година, храмът ще присъства и ще може да приема поклонници”, изрази надеждите си районния кмет.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.