Когато Жени говори, Тамара да мълчи: Калканджиева разсипа Мис България 2017 в ефир! (виж пълния й коментар)

https://goreshto.net/novini/kogato-zheni-govori-tamara-da-malchi-kalkandzhieva-razsipa-mis-balgariya-2017-v-efir-vizh-palniya-y-komentar-2/50137 Goreshto.net
Когато Жени говори, Тамара да мълчи: Калканджиева разсипа Мис България 2017 в ефир! (виж пълния й коментар)

Жени Калканджиева изрази откровеното си мнение за Мис България 2017!

Пряма, директна и ако се налага остра - такава е Жени Калканджиева и в случая с Мис България 2017 не направи изключение. Шестата по хубост в света (ненадмината до момента), гостува в ефира на Нова телевизия. Заедно с Антония Петрова обсъждаха най-нашумялата от дни тема. А именно Тамара Георгиева ли е най-красивата българка. И достойна ли е тя да ни представя пред света. Наред с истински хубавици като Мис Русия 2017 например. С която от вчера се правят колажи - нашата и тяхната. "Ако трябваше аз да взимам решението, никога не бих изпратила Тамара на конкурса Мис България. Щях да я пратя на пластичен хирург, защото там й е мястото. Носът й наистина е голям. По-голям, отколкото трябва. А и погледнете как е гримирана - направо ужасно", разби я още с първите си думи Жени Калканджиева. Съпругата на Стефан Манов обясни, че отдавна участничките в Мис Вселена дори могат да имат и имат хирургични подобрения. Но направени така, че не им личи. "А при нашите момичета се вижда от километри и е направо гротескно", категорична е Жени. Тя съжалява донякъде Тамара Георгиева, защото според нея не само сега, но и тепърва тя и семейството й ще понесат огромни унижения. Но е трябвало да се помисли предварително за последиците. "Този нос ще я преследва цял живот, ако не направи нещо по въпроса. А единственото, което може да направи, е спешно да го коригира. И да стартира на чисто. Това отново няма да я направи най-красивата в очите на българите, затова е необходимо да развие и много силна благотворителна и социална дейност", убедена е Жени Калканджиева. В студиото беше и Антония Петрова, която също даде своя кратък коментар за Мис България 2017. Според нея най-важното е какво ще прави Тамара Георгиева оттук насетне. "Защото ако в Южна Америка от този приз се изкарват много пари и тя се води професия, то тук у нас е просто една титла. Която не ти върши никаква реална работа. Желая й късмет, ако все пак успее", каза бившата г-жа Бередин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.