Колтуклиева бясна: А навремето Георги Тошев превърна Стависки в герой! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/koltuklieva-byasna-a-navremeto-georgi-toshev-prevarna-staviski-v-geroy-vizh-tuk/51245 Goreshto.net
Колтуклиева бясна: А навремето Георги Тошев превърна Стависки в герой! (виж тук)

Соня Колтуклиева даде пример с Максим Стависки след ужаса с Милен Цветков!

Журналистката Соня Колтуклиева е бясна, че в държавата сякаш мерим с два аршина. След гибелта на Милен Цветков вчера и заслужената атака към палача му, тя си спомни как видни наши журналисти навремето са защитили Максим Стависки. "Гневна съм! С омерзение си спомням делото “Максим Стависки” - известният алкохолик, който уби едно момче и осакати едно момиче с мощния си джип “Хамър”. Милена Фучеджиева си припомня защитната роля на Миролюба Бенатова. Аз си спомням моята остра полемика с Георги Тошев, който направи телевизионен филм за Стависки и Денкова; за тяхното страдание и борба. Георги Тошев превърна Максим Стависки в герой! Върху гроба на Петър Петров и инвалидната количка на Мануела Горсова. Два месеца преди катастрофата през 2007 г. станах неволна свидетелка как Максим Стависки се напи на сватбата на Стефка Костадинова и кьоркютук пиян тръгна да се качва на джипа си, за да се разходи покрай морето...едва го удържаха. Не съм забравила през тези години извинителните реакции за Стависки:” ами той си е такъв, руснак, те пият много, но пък е шампион...” С Борис Ангелов бяхме от малцината журналисти, които не спирахме да говорим за убиеца Стависки. Отърваха го. И той завинаги остана като “светъл пример” за бруталните наглеци по пътищата. Стависки не е сам. До него са подредени убийци на пътя: бивш депутат, бивш рок музикант, бивш “стоте манекенки”... и един мастит олигарх, който вкара в затвора бодигарда на сина си, убил човек в дискотека, а синът замина нанякъде... синовете на други олигарси пребиваха момичета по клубовете - напълно безнаказано. Един министър уби сина си. А един шофирал пиян евродепутат се отърва, защото може. Всеки ненаказан случай насърчава недосегаемите и техните наследници", възмутена е Соня Колтуклиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.