Контузен ли: Попиляха Кубрат Пулев, коментарите са размазващи! (Антъни Джошуа се превива от смях - виж тук)

https://goreshto.net/novini/kontuzen-li-popilyaha-kubrat-pulev-komentarite-sa-razmazvashti-antani-dzhoshua-se-previva-ot-smyah-vizh-tuk/50061 Goreshto.net
Контузен ли: Попиляха Кубрат Пулев, коментарите са размазващи! (Антъни Джошуа се превива от смях - виж тук)

Тежката контузия на Кубрат Пулев се превърна в истински цирк за българите!

Сеирджии сме си българите и това си е. След като късно снощи стана ясно, че Кубрат Пулев няма да излезе в битка със звяра Антъни Джошуа заради тежка контузия, интернет буквално изригна. Припомняме, че боксовата среща между двамата трябваше да се състои на 28 октомври в Кардиф - тоест след броени дни. Неочаквано обаче гръмна новината, че Кобрата е претърпял тежка контузия и ще му се наложи дълго лечение. Дори може да се стигне и до операция, която да го откъсне от ринга за около година. По време на тренировка (която трябва да е била доста усилена), Кубрат Пулев е получил частично разкъсване на гръдния мускул, който води към мишницата на дясната ръка. Въпреки това от щаба на българина са крили информацията до вчера, тъй като Кобрата е имал намерение да се бие и в това положение. Половинката на Андреа обаче по никакъв начин не може да се изправи срещу чудовището Джошуа в подобно състояние. От екипа на Антъни коментираха, че е било доста безотговорно Пулев да направи такава беля в тренировка като си знае годините и всичко, от което може да се лиши занапред.

Мнозина подкрепиха Кубрат Пулев и му съчувстват. Хиляди обаче, типично по нашенски, изригнаха в мрежата и буквално го попиляха от коментари. Погледнато реално, към момента болшинството от българите не вярват, че контузията на Кобрата е реална. И са убедени, че това е очаквана от всички "скатавка".

"Шубето е голям страх", "Да изпратят Андреа при Джошуа - сигурно тя по няма да се изплаши от него", "Добре направи момчето. По-хубаво да се изложиш малко сега, но да оживееш. Кличко му смени физиономията, а Антъни щеше да го утрепе"... "Много несериозно, Пулев криел контузията си, а 70 000 купили билети ... Измъкна се май по терлици от задния вход. Това му беше последния шанс за титлата. Новата вълна млади боксьори, като Джошуа са много напред". "Странно нещо е животът. Когато Кличко се контузи Пулев заяви, цитирам: "Симулира контузия, понеже иска да избегне сблъсъка с мен!" "Щастливец! Един нокаут по-малко, в историята на Пулев. Ако наистина се е контузил, добре, че се е контузил! Джошуа щеше да го размаже.......". "Уплаши се, я! Сега се крие в силикона на Андреа и не смее да излезе". "Споко сега нашият чалгар ще се изправи срещу някой 48 годишен - торба сланина и ще го смачка за кеф на феновете му. Които обикновено са бавноразвиващи се!" - тези и стотици други коментари заливат Кубрат Пулев от часове. Едно е сигурно - непобедимият Антъни Джошуа в момента се превивал от смях и с нетърпение чакал следващия. Който ще замести Кобрата и когото ще опука с кеф.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.