Коректни фирми за международен превоз за Европа

https://goreshto.net/novini/korektni-firmi-za-mezhdunaroden-prevoz-za-evropa/49682 Goreshto.net
Коректни фирми за международен превоз за Европа

На българския пазар за международен превоз има страшно много фирми, които оперират.

Общо взето услугите и цените, които предлагат се припокриват, което малко или много може да ви затрудни при вземането на крайно решение. Тук е моментът да отбележим, че цената трябва да бъде последното нещо, което взимате предвид като фактор, когато се колебаете коя фирма за логистика и транспорт в Европа да изберете. В бизнеса има едно златно правило, което, ако бъде нарушено често води до тежки загуби и провали, а именно – „икономията е майка на мизерията”. Нашият съвет е да изберете фирма, която многократно е доказала своите умения в сферата на международните превози. Това няма как да го разберете с няколко клика на мишката. За целта ви препоръчваме да си направите собствено проучване, чрез което да добиете реална представа за фирмите опериращи на нашия пазар. За качеството на услугите, които предлагат и ред други важни неща, които малко или много ще ви „посочат” верния избор. Потърсете мнението на хора, които вече са се възползвали от услугите на фирма за спедиция и логистика. Така ще получите информация от първо лице, която е 100 пъти по-надеждна от това, което ще прочетете в интернет. Препоръчваме ви обаче, да не се „осланяте” само на едно-две мнения, тъй като всеки човек има свои разбирания за качество, приемливи цени и т.н. Все пак, ако нямате време да направите толкова „мащабни проучвания” ще ви посочим някои от коректните фирми в бранша, на които със затворени очи и вързани ръце може да им гласувате доверие за всеки един международен превоз, който искате да бъде извършен!

ИА ТРАНС ЕООД

Макар и сравнително нова, ИА ТРАНС ЕООД впечатлява с материална база, автопарк и богато разнообразие от услуги, които предлага в Европа и страната. Най-новата услуга, която предлага транспортната фирма е превоз на авиопратки до всяка точка на света! Наистина мащабна дейност! Освен това извършва всякакви превози от и до Англия, Франция, Италия, Холандия, Португалия, Испания, Австрия, Гърция, Румъния, Ирландия, Турция и Белгия. Фирмата разполага и с всички необходими сертификати, за да извозва опасни или хладилни товари, групажен транспорт, пълен пакет от авиопратки, спедиция и логистика! Складовата база на фирмата е разположена в град София в квартал Казичене. Тя се простира на 1200 квадратни метра. Складът е оборудван със съвременна техника, камери за видеонаблюдение и помещения, които са обезопасени от гризачи. Също така може да си направите застраховка при ИА ТРАНС ЕООД, без използването на посредници! (текстът продължава и след видеото!)

АЛМИРК ЕООД

Фирмата предлага международен и вътрешен транспорт в България, Турция, Русия, страните от Европейския съюз и много други. Алмирк ЕООД разполага с добре изградена мрежа, която позволява на фирмата да реагира мигновено на подадени поръчки за всеки един от регионите, в които предлага своите услуги. Логистичният център на АЛМИРК е един от най-добре и модерно оборудваните в България. В сайта им може да намерите пълен списък на страните, до които извършва международни превози.

ДА-Логистика ЕООД

Това е една от малкото фирми на пазара, които предлагат същевременно сухоземен, морски и въздушен транспорт до всяка точка на страната, Европейския съюз, бившите членки на СССР, САЩ и Китай. Транспортното дружество извършва превоз на всякакви товари – от 4,5 до 4500 килограма! ДА-Логистика ЕООД може да се похвали с много силни партньори в лицето на някои от най-изявените международни фирми за спедиция, транспорт и логистика в целия свят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.