Корнелия Нинова през сълзи: Ето как се сбогува със Стефан Данаилов! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/korneliya-ninova-prez-salzi-eto-kak-se-sboguva-sas-stefan-danailov-vizh-tuk/50947 Goreshto.net
Корнелия Нинова през сълзи: Ето как се сбогува със Стефан Данаилов! (виж тук)

Днес България се сбогува с великия Стефан Данаилов, Корнелия Нинова разплака всички!

Преди по-малко от час приключи поклонението пред големия Стефан Данаилов, който ни напусна на 27 ноември. Само дни преди да навърши 77 години, Мастъра си отиде от света и се събра със своята половинка в живота Мария. Буквално хиляди хора от цялата страна се стекоха пред сградата на Народния театър, за да изпратят любимеца си в последния му път. Там бе и лидерът на БСП Корнелия Нинова, която трогна всички с думите си: "Изпратихме една вселена от талант, красота , любов и мъдрост. Стефан носеше доброта в себе си и я раздаваше на другите. Винаги съпреживяваше болките и страданията на останалите като свои. Беше добър човек, почтен и широкоскроен. За нас е вдъхновение, опора и сила. Ние, българските социалисти, загубихме своя духовен водач, осиротяхме. В ключови моменти за БСП и България той спокойно и с мъдрост даваше верни решения и чертаеше път за десетилетия напред. И ние го следвахме. Стефан е политик с достойнство. Остана верен на себе си и на идеите си. В последните си дни, в болничната стая, той ми каза: "не плачи, каквото и да се случи с мен, продължаваме заедно". И е прав. Въпреки смъртта, където и да сме, каквото и да правим, ние ще го носим в едно съкровено място в душите си. Заедно сме. Поклон пред великия, недостижимия и незабравимия Стефан", през сълзи заяви Корнелия Нинова. Тя отново не сдържа емоциите си и говореше с треперещ глас. Президентът Румен Радев, както и целият политически, културен и светски елит отдадоха почит пред незабравимия Стефан Данаилов.

1 Коментара

Smoortaft

7 months before

<a href=https://vardenafil.buzz>mail order levitra 90 day supply</a> PMID 26157297 Free PMC article

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.