Корнелия Нинова закла Гинка Върбакова: Милата тя! Вече всичко е ясно! (лидерът на БСП шокира със скандални разкрития)

https://goreshto.net/novini/korneliya-ninova-zakla-ginka-varbakova-milata-tya-veche-vsichko-e-yasno-liderat-na-bsp-shokira-sas-skandalni-razkritiya/50284 Goreshto.net
Корнелия Нинова закла Гинка Върбакова: Милата тя! Вече всичко е ясно! (лидерът на БСП шокира със скандални разкрития)

Корнелия Нинова буквално се изсмя над опитите на Гинка Върбакова да я злепостави!

"Милата тя! Дори не си беше направила труда да запомни думичките, които трябва да каже. Прочете си ги от един лист" - така Корнелия Нинова с усмивка отвърна на вчерашните нападки на Гинка Върбакова. Която за първи път изнесе реч пред депутатите в Народното събрание. Причината, както от дни гърми цяла България, е покупката й на ЧЕЗ и настоящите опити на правителството да влезе в сделката. Желание, което изяви самият премиер Бойко Борисов и вчера се срещна очи в очи с новоизлюпената за мнозина милионерка Гинка. Добила кураж или кой знае какво, Върбакова нападна Корнелия Нинова в НС с думите: "Лидер на известна партия у нас пита как така жена на 43 години от Пазарджик ще купува ЕРП. Аз пък ще отговоря като попитам на свой ред как 28-годишна жена от Крушовица ще вземе Техноимпекс". Това подхвърли Гинка като направи силно впечатление, че действително чете дума по дума всичко, което трябва да каже, от хвърчащо листче. Подобно на предварително обмислена и скълъпена реч. "Същото, абсолютно същото, беше казано миналата неделя от Делян Добрев и Антон Тодоров на пресконференцията за Техноимпекс. Вече е пределно ясно кой стои зад Гинка. Не, че досега не беше, но в този момент е доказано и заснето", заяви Корнелия Нинова. Тя пожела и да даде точен и ясен отговор на самата Гинка относно Техноимпекс. Според Нинова, разликата в двете сделки е почти "незначителна".

"Съвсем простичко и логично е. Техноимпекс не влиза в домовете на 3 милиона българи, както прави ЧЕЗ. Техноимпекс не им бърка в джоба и не им изважда от там парите за ток. Тя не е националната електрическа мрежа. Ако за някои това е малка подробност, нека е така", заяви Корнелия Нинова.

Председателят на левицата припомни още, че премиерът Бойко Борисов в началото на сделката с ЧЕЗ официално е обявил, че това е сделка между два частни субекта. Държавата нямала и не бивало да има никаква роля там. "А сега изведнъж се обърна на 180 градуса и друга песен запя. Дойде на нашата теза още от 2004-та. А именно, че държавата трябва да бъде единственият купувач. За това лобираме ние оттогава. А Борисов сега се изплаши, защото видя, че народът скочи срещу него. Победата е на народа", каза Корнелия Нинова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.