Кошмар за България: Студен душ за Кристиан Костов само ден преди финала на "Евровизия"!

https://goreshto.net/novini/koshmar-za-balgariya-studen-dush-za-kristian-kostov-samo-den-predi-finala-na-evroviziya/49770 Goreshto.net
Кошмар за България: Студен душ за Кристиан Костов само ден преди финала на "Евровизия"!

Кристиан Костов не иска да повярва, България остава без голяма част от вота си!

Младокът Кристиан Костов, който направи фурор на полуфиналите на "Евровизия 2017", трябваше да изтърпи първия си голям удар само часове след успеха си. Крис е получил жестока вест, касаеща гласуването в надпреварата. Оказва се, че едни от сигурните точки за България няма да могат да бъдат сложени в нашия актив. На Русия й е забранено да гласува, тъй като финалът няма да бъде излъчен в страната. Както стана ясно, руската участничка бе дисквалифицирана заради свое участие на о. Крим преди време. Така Русия остана без песен в конкурса и съответно той няма да бъде излъчен по телевизията. Последното означава, че страната губи правото си да гласува за победител. Така тя изцяло е аут от състезанието. За България студеният душ е най-голям в случая, защото се очакваше от Русия да гласуват именно за него. Както е известно, той е и с руско гражданство, тъй като е роден в Москва. Самият Крис бе напът да пропусне "Евровизия" по примера на руската си колежка, но оцеля. И младежът е имал участие в Крим преди години. Кристиан Костов обаче не само участва, но и разби тотално конкуренцията. Той зае първо място на полуфинала вчера и вече тръпне в очакване на финала. Ходът на България с Крис в "Евровизия" е до голяма степен обоснован, тъй като така се търсят повече гласове от чуждите държави. 17-годишният тийнейджър е популярен доста зад граница. Както се знае, Крис е участвал в "Гласът на Русия", където е стигнал до финалната шесторка. У нас чухме за него чрез X Factor преди 2 години. Сега обаче подкрепата от Русия изчезна. Остава да видим кои други държави са склонни да подкрепят нашата страна. Напомняме на тези, които не са запознати, че може да се гласува само за страна, която не е твоята родина. Това важи и при точките на журито, и при зрителския вот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.