Кошмарът на Генка Шикерова погна и Димитър Цонев

https://goreshto.net/novini/koshmarat-na-genka-shikerova-pogna-i-dimitar-conev/49322 Goreshto.net
Кошмарът на Генка Шикерова погна и Димитър Цонев

Димитър Цонев заплашен анонимно! Подозират, че е същият човек, който погна Генка Шикерова!

Димитър Цонев е в паника. Телевизионният водещ получи заплашително писмо на хартиен носител, научи Goreshto.net. То било анонимно, но пишело, че интервютата и материалите на Цонев са много пристрастни и да промени работата си, за да не съжалява после.

Писмото веднага е било предадено от Димитър Цонев на МВР и в момента полицията опитва да установи източника му. Главните опасения са, че той е същият, който подпали на два пъти автомобила на Генка Шикерова. Извършителят и там не е ясен, а мотивите му за палежите са същите - некачествени и пристрастни материали.

[caption id="attachment_4214" align="alignright" width="300"]Димитър Цонев получи писмо от Димитър Цонев получи писмо от Кошмара на Генка Шикерова?[/caption]

Димитър Цонев вече е доста обезпокоен да не би да го връхлети съдбата на колежката му и да си замине автомобилът му. Дори се предполага, че човекът, който ги заплашва, няма да спре дотук, а скоро може да опита по-крайни мерки.

Очевидно става въпрос за личност, която мрази много българската журналистика и най-вече тази в сферата на телевизията. Този човек безспорно се е превърнал в кошмар за Генка Шикерова, която даже се разплака в ефир наскоро. Дали няма да го видим в същата роля и в живота на Димитър Цонев?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.