Крах?! Георги научи нещо крайно неприятно за Златка Райкова!

https://goreshto.net/novini/krah-georgi-nauchi-neshto-krayno-nepriyatno-za-zlatka-raykova/49164 Goreshto.net
Крах?! Георги научи нещо крайно неприятно за Златка Райкова!

ММА борецът Георги обмисля как да постъпи със Златка Райкова!

Нещо крайно неприятно за половинката си Златка Райкова научи ММА борецът Георги, при това от най-добрите си приятели, на които разчита от години. Георги Валентинов е в сериозен размисъл и обмисля как да постъпи в ситуацията със Злати, която изобщо не е сред любимците на компанията му.

Приятелите на Георги му заявили в лицето, че не понасят любимата му. След като дълго опитвали да прикриват неприязънта си, считайки, че Златка Райкова може и да се промени, те не издържали. Признали на Георги, че не искат красавицата в компанията си, защото не понасят надменното й и префърцунено поведение.

zlatka_raikova"Златка не може да се забавлява. Всички ние сме близки, държим се естествено и се забавляваме по най-готиния начин. А тя винаги, когато излезе с нас, не се занимава с нищо друго, освен със себе си. Постоянно се цупи, гледа надменно останалите момичета и единственото, което прави, е да си коригира грима. Кой би искал такова чудо в компанията си?!", сърдят се приятелите на Георги.

А истината е, че самият той отлично забелязвал неадекватното поведение на гаджето си, които дори на него понякога идвало в повечко.

Ако Златка Райкова продължи да се занимава само със себе си и не стане нормално момиче, рискува Георги да не издържи и да се отдалечи от нея. А знаем, че следващата стъпка е раздялата, коментират момчета от компанията на ММА бореца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.